Србин упуцан испред куће

Мушкарац, за ког се вјерује да је српске националности, упуцан је данас испред зграде у којој је становао у Брајстону у Јоханесбургу.  

Свијет 09.04.2019 | 18:28
Србин упуцан испред куће
Судећи по наводима свједока, преносе јужноафрички медији, мушкарца су напала два маскирана мушкарца и упуцала га хицима из аутоматске пушке, након чега је жртва остала мртва на лицу мјеста.

– Чувар зграде нам је рекао да је неко упуцан на крају комплекса зграда. Истрчали смо напоље да видимо да ли и како можемо да помогнемо несрећном мушкарцу, али је већ био мртав – навела је једна од очевидаца за портал Њуз24 и додала да не зна име убијеног човјека, већ само да се ради о “српском господину”.

Један од свједока за јужноафричке медије је рекао да је чуо пуцњаву око 11.30 сати. Њему је радник обезбјеђења рекао да је неко убијен у комплексу и док су стигли жртва је већ била мртва. Такође он је испричао и да је жртва покушала да побјегне и да је хицем погођена у главу. 

Према ријечима обезбјеђења два маскирана мушкарца су у комплекс зграда ушла возећи “БМW”, пуцали у човјека, одвезли аутомобил и запалили га на оближњем пољу.

Полиција тренутно трага за осумњиченима.

(НЕW24/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хм

09.04.2019 18:08

Ово је учестало у заднхе вријеме на истом поднебљу. Борба за превласт...

ОДГОВОРИТЕ