Звездин Ћићми поново на тренерској клупи!

Некада сјајни голгетер имаће тежак задатак у Лозници!

Фудбал 09.04.2019 | 21:00
Звездин Ћићми поново на тренерској клупи!
За пет година проведених на Маракани Драган Мићић је постао љубимац Звезиних навијача. Сви се сећају популарног Ћићмија који је био црвено-бела верзија Оле Гунара Солскјера. Улазећи са клупи Мићић је знао да направи превагу, о томе говори и податак да је као вечити џокер за Звезду постигао 31 гол.

После играчке каријере упловио је у тренерске воде. Кратко је водио Звијезду из Републике Српске, био је помоћник Перице Огњеновића у кадетској селекцији Србије. А сада се поново активирао као самостални тренер.

Драган Мићић је промовисан у новог тренера матичне Лознице. Он ће имати задатак да обезбеди опстанак у Српској лиги Запад, пошто Лозница 20 кола има 24 бода. Само четири више од тимова који су у зони испадања.

„Гледао сам неколико утакмица, има ту доста добрих играча који, тренутно, не пружају колико би могли. Покушаћу да размрдам екипу како бисмо се што пре помакли ка горњем делу табеле. Играчи би требало да буду агресивнији, да покажу више жеље и борбености јер сви знају да играју фудбал, али им је потребан победнички дух. Недостаје им мотивација, а не би требало да се задовоље тиме што играју за Лозницу, већ да је доживе као одскочну даску за квалитетније клубове. Играћемо нападачки фудбал“, поручио је Драган Мићић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар