Борко Радивојевић снима у студију Лејди Гаге

Осим тога што се, свако у свом домену, успешно баве или су се бавили музиком, Лејди Гагу, Тину Тарнер, Принца, ЗЗ Топ и Борка Радивојевића везује још једна битна спона- сви су снимали своје албуме у истом студију

Забава 09.04.2019 | 09:53
Борко Радивојевић снима у студију Лејди Гаге
Најтраженији српски хармоникаш пре неколико месеци упутио се пут Швајцарске где је у близини Цириха започео рад на свом првом солистичком албуму и то, ни мање ни више, него у легендарном „Поwерплаy“ студију у коме су пре њега своје албуме снимилие већ поменуте, али и многе друге светске звезде.

У жељи да публици пружи најбољи квалитет, музичар кога је публика прозвала краљем хармонике већ месецима у тајности припрема песме у којима ће дати свој ауторски печат неким непролазним али и заборављеним песмама, и на тај начин покушати да приближи народну музику светској публици као и новим генерацијама домаћих слушалаца.

Читав пројекат сниман је на миксети која кошта више од пола милиона евра и која је пре тога била у власништву компаније „Дизни“ па су на њој настали албуми али и тонски записи за неке од највећих хитова кинематографије икада.

Заиста ми је жеља била да публици понудим нови, другачији звук, али то не значи да сам се одрекао или ћу се одрећи свега што сам досад радио. Сви који су досад чули материјал, имали су само речи хвале а надам се да ће тако реаговати и публика када им ускоро представиме песме, јер ових дана завршавамо микс – рекао је Радивојевић.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

09.04.2019 13:59

Борко цар.Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ