Данас облачно са слабом кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно, мјестимично са кишом, пљусковима и ријетком грмљавином, те мало топлије уз температуру ваздуха од 15 до 19 степени, на сјеверу до 21 степен Целзијусов.

Босна и Херцеговина 09.04.2019 | 08:56
Данас облачно са слабом кишом
Ујутро ће бити промјенљиво до претежно облачно, са мало кише на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне више сунчаних периода очекује се на сјеверу, западу и југозападу, док ће од централних крајева ка истоку, југоистоку и југу бити периода с кишом или пљусковима.

Послије подне биће нестабилно са локалним пљусковима који ће се јављати на југу и истоку, затим преносити на централни појас и запад. У многим предјелима ће и даље остати суво или накратко с кишом.

Према вечери доћи ће до разведравања и у већини предјела биће суво, али у ноћи се очекује поново наоблачење уз слабе падавине.

Прије подне дуваће умјерен сјеверни вјетар, у Херцеговини бура, током дана у слабљењу. Послијеподне вјетар ће бити слаб и промјенљив.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Чемерно четири, Хан Пијесак пет, Соколац седам, Сарајево и Билећа осам, Требиње и Рудо девет, Бихаћ, Мркоњић Град и Рибник 10, Приједор, Дрвар, Бијељина, Мостар, Неум, Тузла и Нови Град 11, Бањалука, Брчко и Добој 12 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар