Милан добија извињење за очајно суђење против Јувентуса!

Неће им много значити…

Фудбал 08.04.2019 | 17:45
Милан добија извињење за очајно суђење против Јувентуса!
Иако отписан уочи меча, Милан је пружио сјајан отпор Јувентусу у Торину и био надомак изненађења. Росонери су одлично играли, повели, могли и да славе, али су после гола Кена у финишу остали и без бода.

Не само да су заслужили бод већ им је он на неки начин и отет због очајног суђења судије Фабрија. Италијански арбитар је скандалозним одлукама директно утицао на резултат. Није досудио пенал за Милан код играња руком Алекса Сандра, није досудио ни пенал за прекршај Манџукића над Кастиљехом у финишу меча, а није желео ни да путем ВАР технологије провери ситуацију када је Манџукић ударио Ромањолијабез лопте и заслужио искључење.

Росонери су били бесни после меча.

“Веома смо разочарани. Остали смо празних шака због очигледних судијских грешака. Генерално, понашање судије није било адекватно. Видели смо то и на примеру жутог картона за Чалханоглуа. Уместо да смирује ситуацију, судија додатно диже тензије”, рекао је Миланов директор Леонардо после меча.

Због свега ће Милан на крају добити и извињење. Удружење судија је решило да се извине Росонерима за грешке њиховог члана Фабрија. Челници судијске организације Марчело Ники и Никола Рицоли ће се сутра састати са Леонардом и Гатузом и упутити извињење за судијске грешке у корист Јувентуса.



Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар