Милан Калинић о тучи са Звездиним навијачем...

"Насиља с моје стране није било, ја сам реаговао на насиље". . .

Кошарка 08.04.2019 | 17:15
Милан Калинић о тучи са Звездиним навијачем...
Глумац и водитељ Милан Калинић нашао се на насловним странама штампе и Интернет порталима, због туче која се догодила на утакмици Црвене Звезде и Партизана. 

Медији су пренели сензационалистичке наслове да је Калинић претукао навијача Звезде, "који је после његових удараца завршио крваве главе", због чега се водитељ огласио у емисији "Премијера" на Пинку и објаснио о чему се заправ ради.

"У хали где сви навијају за Звезду не може да се деси инцидент. И ја сам навијач Звезде. Свако насиље треба осудити. Ја сам неко ко је апсолутно против тога. Целог живота се трудим да то избегнем и врло успешно то радим целог живота. Али, некада дођете у ситуацију да сте притерани уза зид и буквално морате да реагујете", рекао је Калинић и објаснио да до инцидента није дошло његовом кривицом, већ "примитивним понашањем, агресијом, бахатошћу навијача" који је напао његовог пријатеља.

"Нађеш се у ситуацији где не можеш ништа да кажеш, где мораш да одговориш на примитивизам, агресију, некада не можеш другачије да се одбраниш. Ја нисам био учесник сукоба, али сам уплетен у сукоб. У питању је био мој пријатељ и кад ти неко нападне пријатеља и кад брутално и простачки одреагује, не можеш да не реагујеш", рекао је Калинић.

"После овакве ситуације сам стално вртео у глави шта сам могао да урадим да се то не деси, али колико год покушавао не налазим решење, ово је била ситуација када није могло да се другачије реагује", додао је он и напоменуо да је "апсолутно против сваког насиља".

"Сви знају да на утакмице долазим са сином од седам година, синоћ га игром случаја нисам повео,али враћам филм шта да сам био са сином? То се све тако брзо десило и слично би одреаговао, а да ли можете да замислите да неко води дете и то се деси? Ја га управо водим да му покажем да утакмице треба да буду место где треба да долазе и деца и девојке и жене, ја сам апсолутно против насиља и таквих ствари, али некада морате да одговорите људима њиховим језиком".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Петронија

08.04.2019 15:56

Аха, он је "против" насиља а млати цовека који седи на кобјаги његовој ВИП столици, а "храбат" је јер се крије иза водје Делија... Калиниц је најобицнији страсљивко, није му ово први инцидент

ОДГОВОРИТЕ