Запаљене свијеће за Драгичевића

За чланове групе “Правда за Давида” и грађане Бањалуке одустајања од борбе за истину и правду нема, све док се не сазна ко стоји иза убиства Давида Драгичевића.

Република Српска 07.04.2019 | 20:28
Запаљене свијеће за Драгичевића
Окупљени у порти Храма Христа Спаситеља и 377. дан запали су свијеће за покој душе двадесетједногодишњег младића.

Том приликом навели су да ће се и даље окупљати без обзира што Давор Драгичевић и Сузана Радановић нису у Бањалуци.



“Те родитеље подржавамо више од годину дана. Убице и злочинци још нису добили оно што заслужују, па тако и ми нећемо одустати све док они не буду кажњени”, поручили су окупљени грађани.



Прије окупљања у порти, грађани су се састали на ушћу ријеке Црквене у Врбас гдје су направили импровизовано срце у чијој близини су посадилии и двије дуње као симбол њихове борбе.

БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

бака

07.04.2019 18:34

Крвници,убице И сотоне,ДАВИДОВ ГРОБ вас је ПОБИЈЕДИО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

07.04.2019 19:24

Ови људи сто се јос увијек окупљају треба прогласити херојима.Заиста то јесу.Моја подрска да се у мом граду тако несто деси такодје би био стално уз родитеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аца

07.04.2019 21:34

Бог вас благословио добри и храбри људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

08.04.2019 05:44

Ви сте људи само за дивљење. Васа снага и истрајност се немозе рјечима исказати. Гледан јуце, са колико љубави се прави срце, дади цвијеће, а већина вас Давида није ни знала. То је огледало васе дусе, величине ума, постења. Просто сви вас волимо и чаробни сте, а хунта по тврфјавама, зидинама, вири, шпија, уходи честити народ, е црних униформи земљо похарана