Халид Бешлић избјегао несрећу

Халид Бешлић је приликом непријатне ситуације у Линцу, када је запаљена дискотека бивше веренице репера Вука Моба, за длаку избјегао сигурну смрт.

Забава 06.04.2019 | 22:38
Халид Бешлић избјегао несрећу
"Дошао је непознат човјек, ког смо касније видјели на камерама. Ушао је на споредни улаз, на који улазе велике звезде када наступају у тој дискотеци. Халид Бешлић је имао пробу, јер је вечерас требао да наступа. Халид се у дискотеци задржао до 21х, а након 25 мин догодио се пожар. Могло је доћи до још веће трагедије", открио је извор.

Наиме, драма се одиграла прије него што је дискотека Биљана Савић отворена за посјетиоце, али је у пожару повријеђено једно лице, како је навео извор.  

"Цијела дискотека је изгорјела. Канистерима је тај човјек полио дискотеку и све запалио. Заједно са њим је био и суучесник. У експолозији је бачен на дио где је била расвјета и дј пулт. Том приликом њему (нападачу) је сломљена нога и пребачен је у болницу гдје је хитно оперисан због отвореног прелома. 

Извор је открио да није само дискотека изгорјела, већ да је и цијела зграда била ухваћена огромним пламеном, а штета само инвентара у склопу дискотеке процијењена је грубо на, а према поменутом извору процјењује се на 1.000.000 евра.

Ноћни клуб "Империо", који се налази у граду Линцу у Аустрији, а који је у власништву Српкиње Биљане Савић, бивше веренице репера Вука Моба, изгорио је овом приликом, који су у петак, како се сумња, подметнули непознати нападачи. 

Иначе, синоћ је у овој дискотеци требало да наступи популарни певач народне музике Халид Бешлић, али је концерт због инцидента отказан.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Марко

07.04.2019 16:16

Цовјек сваке године има неку фрку за длаку.Ал нек је зив и здрав,добар је цова !!!

ОДГОВОРИТЕ