Лопови опљачкали Матију Кежмана

Некадашњем репрезентативцу и играчу Партизана непознати пљачкаши, за којима полиција трага, упали на посед и украли телевизор и скупоцену спортску опрему

Србија 04.04.2019 | 22:14
Лопови опљачкали Матију Кежмана
Викендица бившег фудбалера Партизана Матеје Кежмана (39) на Ади Бојани, код Улциња, нашла се на мети непознатих лопова, који су из ње однели скупоцене ствари.

Према незваничним информацијама, пљачкаши, за којима полиција трага, из куће су однели Кежманову опрему за сурф и телевизор.

Кривична пријава 

- Викендица је опљачкана прошлог месеца. Лопови су највероватније у кућу упали у раним јутарњим сатима. Кежманов комшија посумњао је да је кућа обијена и он је позвао полицију и истражитеље обавестио да је кућа бившег фудбалера и некадашњег репрезентативца била на мети лопова - навели су извори из истраге.

Основно државно тужилаштво Црне Горе потврдило је за црногорске медије да је улцињска полиција поднела кривичну пријаву против непознате особе којој је на терет стављена тешка крађа.

- Лопов до сада није идентификован, али је кривично дело учињено на штету Матеје Кежмана - потврђено је из тог тужилаштва.

(Курир) 

Коментари / 0

Оставите коментар