Ремонт у Јунајтеду!

Ерера, Мата и Санчес на излазним вратима! Фудбалски клуб Манчестер јунајтед могао би током летњег прелазног рока да дозволи шесторици играча да напусте Олд Трафорд.

Фудбал 08.04.2019 | 14:00
Ремонт у Јунајтеду!
Како је пренео Скај, то би могао да буде највећи одлазак групе играча још од лета 2015. године, када је Луј ван Гал пустио петорицу фудбалера, укључујући Анхела Ди Марију, Робина ван Персија и Хавијера Ернандеса.

Како се наводи, Андер Ерера је договорио услове преласка у Пари Сен Жермен, док је Хуан Мата у преговорима око преласка у Барселону. Алексис Санчес се није добро снашао у клубу, откако је у јануару прошле године из Арсенала дошао на Олд Трафорд.

Санчес је постигао само пет голова у 41 утакмици, а одлуку о његовој будућности у Јунајтеду донеће тренер Оле Гунар Солшер, иако би велика плата чилеанског фудбалера могла да буде препрека другим клубовима приликом куповине.

Очекује се да ће клуб напустити и Антонио Валенсија, након што управа није желела да продужи уговор са њим, док је Маркосу Роху дозвољено да тренира са Естудијантесом. Рохо је последњи пут играо за Јунајтед у децембру и поразу од Валенсије (1:2) у Лиги шампиона, а ове сезоне одиграо је само три утакмице.

Матео Дармијан, за кога се спекулише да ће се у јануару вратити у италијанску Серију А, није играо за Јунајтед од 19. јануара и победи против Брајтона (2:1) и очекује се да ће отићи са Олд Трафорда.

Управа Јунајтеда преговара са голманом Давидом де Хеом о новом вишегодишњем уговору.

Уговор 28-годишњег Шпанца истиче на крају следеће сезоне, а за њега су заинтересовани Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар