ЕСПН: Модрићу је потребан дуг летњи одмор!

Најпознатији амерички спортски медиј ЕСПН упутио је оштре и, по многима, заслужене критике најбољем фудбалеру света Луки Модрићу.

Фудбал 06.04.2019 | 18:45
ЕСПН: Модрићу је потребан дуг летњи одмор!
Хрватски фудбалер одиграо је слабу утакмицу против Валенсије и генерално ове сезоне игра доста испод нивоа, након што је на Светском првенству водио репрезентацију до другог места.

ЕСПН је оценио Модрића са "петицом" написавши: "Потпуно је био у сенци играча утакмице Данија Пареха. Најнижу тачку је досегао почетком другог полувремена када је чисту лопту послао у аут. Труди се, али му је потребан дуг летњи одмор".

Модрић је ове сезоне одиграо 40 утакмица за "краљевски клуб" у свим такмичењима и има учинак од четири гола и седам асистенција. Поред тога, Реал игра веома лоше и има једну од најслабијих сезона у последњих 20 година.

Донекле је и очекивано што везни фудбалер има слабију сезону, пошто је сигурно емотивно исцрпељен због Мундијала, међутим када сте најбољи фудбалер света за 2018. године, онда вас никакви разлози не оправдавају.

Мадриђани су одавно испали из трке за титулу у Ла Лиги, док су у осмини финала елиминисани од Ајакса. Следи им ремонт овог лета и биће занимљиво шта ће се десити са Модрићем, који већ био на излазним вратима клуба у августу прошле године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар