"Дебељушкасти" Јокић мами осмјех на лице Поповићу!

"Био сам тужан што су га искључили после само 63 секунде", рекао је Никола Јокић о легендарном Грегу Поповићу који га је поново хвалио због лакоће у игри.

Кошарка 05.04.2019 | 10:30
"Дебељушкасти" Јокић мами осмјех на лице Поповићу!
Није никаква тајна да је Никола Јокић играч по укусу Грега Поповића.

Легендарни тренер Сан Антонија га је у више наврата хвалио, чак је у једном тренутку рекао да му је "досадно" да говори више о звезди Денвера, али је пред меч у "Пепси центру" још једном изнео низ похвала на рачун српског центра.

Као да је предвидео да ће управо Јокић бити главна покретачка снага Денвера у победи над Спурсима (113:85), иако није са клупе гледао његове мајсторије.

Наиме, Грег Поповић је искључен већ после 63 секунде меча због приговора судијама, тако да га је заобишла умало трипл-дабл партија Јокића који је нанизао 20 поена, 11 скокова и девет асистенција и оправдао лепе речи тренера српског порекла.

"Увек ми натера осмех на лице. Увек се сјајно забавља на терену...", почео је Грег Поповић причу о "петици" Денвера.

"Морам рећи да Јокић није обичан кошаркаш, рекао сам већ да изгледа помало дебељушкасто без икакве мишићне дефиниције. Уопште не изгледа као атлета. Не трчи горе-доле на терену, не виси стално у теретани, а онда те 'испраши по дупету' јер је толико вешт и мудар. Невероватно је колико није себичан и када то све искомбинујете - уживање је играти с њим".

Можда им се путеви једног дана и укрсте, мада је тешко очекивати да ће Денвер тек тако испустити свог "драгуља" с којим је потписао уносан уговор.

Да су симпатије "двосмерне", показује и изјава Николе Јокића.

"Почаствован сам због тога што је Грег Поповић рекао. Знате добро ко је, не морам да истичем шта је урадио у каријери... Искрено, био сам тужан што су га искључили после 63 секунде. Волим да играм против добрих тренера и играча, можете много боље да играте од њих", озбиљно је говорио Никола Јокић који је на мечу против Спурса промашио само један шут.

И то на крају четвртине, са пола терена...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар