ЦИН: Зажмурили на криминал адвоката

Адвокат Марица Ћулум је прије седам година осуђена за организовани криминал због чега је требала бити искључена из адвокатуре. Умјесто тога, она је најплаћенији бранилац по службеној дужности пред Основним судом у Бањој Луци.

Република Српска 04.04.2019 | 12:29
ЦИН: Зажмурили на криминал адвоката
Бањалучки адвокат Марица Ћулум је у протеклих седам година пред судовима у овом граду била бранилац по службеној дужности у више од 100 случајева и тако зарадила скоро 180.000 КМ. Ћулум је овај посао обављала након што је правоснажно осуђена на годину дана затвора јер је била чланица злочиначке организације која је трговала дрогом.

Адвокатска комора Републике Српске (РС) јој је 2012. године, када је правоснажно осуђена, требала изрећи забрану обављања дјелатности, али то се није десило, показује истраживање Центра за истраживачко новинарство (ЦИН).



„Ја, колико се сјећам, о томе нисмо уопште разговарали“, каже Бранислав Ракић, тадашњи вршилац дужности предсједника Извршног одбора, а данашњи предсједник Адвокатске коморе.

Закон о адвокатури РС предвиђа забрану обављања праксе адвокатима који су осуђени на казну затвора од шест мјесеци и дуже.

Ћулум је у марту 2012. године на Суду Босне и Херцеговине (БиХ) осуђена јер је била припадница злочиначке организације. Она је, као бранилац притвореног Жељка Илића, преносила његове поруке и омогућила договоре у вези са трговином и наплатом дугова од продаје дроге.

Судско вијеће је закључило да је Ћулум злоупотријебила овласти и бенефиције бранитељице, односно представнице правосуђа. „На овај начин оптужена изиграва комплетан кривичноправни систем чиме наноси несагледиву штету угледу властите професије“, пише у пресуди.

Међутим, у Извршном одбору Адвокатске коморе, који доноси одлуке о забрани бављења адвокатуром, нису тако сматрали. „Ма, нисмо имали уопште става, вјерујте“, каже Ракић. На питање шта је са прописаним процедурама, одговара: „Џабе, тако је било. Не можемо вратити вријеме“.

У септембру 2016. године на захтјев Марице Ћулум пресуда је брисана из казнене евиденције. Она није одговарала на позиве новинарке ЦИН-а.

Врана врани очи не вади

У вријеме када је Ћулум осуђена, у Извршном одбору Адвокатске коморе била је и њен бранилац Јасминка Јовишевић. Она не жели говорити о томе како је Ћулум прошла без санкција пред Комором.

„Ја мислим да она уопште није учинила то кривично дјело“, додаје Јовишевић. Ни тадашњи предсједник Адвокатске коморе Јован Чизмовић није хтио говорити о случају Марице Ћулум.

Умјесто да казни, Адвокатска комора је изабрала да заштити Марицу Ћулум, потврдио је новинарима ЦИН-а Дарко Кременовић, предсједник Збора адвоката Бање Луке.

„Сматрам да је она изузетан, врстан правник, добар човјек и добар адвокат (…) и велика би штета била да Комора остане без адвоката као што је она“, објашњава он и додаје да никада неће покренути поступак против адвоката којег осуди Суд БиХ. „Ви морате знати да људи у Републици Српској, у Бањалуци, адвокати у Бањалуци не вјерују Суду БиХ.“

Главни дисциплински тужилац Коморе Небојша Милановић каже да је по доласку на ово мјесто у марту 2015. године затекао велики број предмета који су застарјели јер нису вођени дисциплински поступци.

„Ово је, за мене лично, за Комору, срамота. Да ми нисмо поступили, да смо нашли у застари, перцепција је поприлично лоша. Врана врани очи не вади“, каже он.


Јасминка Јовишевић, њена бранитељица на суду, истовремено је била и чланица органа Адвокатске коморе РС који је Марици Ћулум могао забранити обављање дјелатности. О томе данас не жели да говори (Фото: ЦИН)

Правила нису иста за све

Ћулум је по изрицању пресуде поднијела молбу да затворску казну замијени новчаном јер, између осталог, има „озбиљне психичке поремећаје“ и њено здравствено стање би се погоршало боравком у затвору. Умјесто да оде у затвор, платила је 24.700 КМ. Четири године послије, на њен захтјев, пресуда је брисана.

„Обзиром да осуђена обавља адвокатску дјелатност, да је породична, удата, мајка двоје дјеце, цијењена у околини у којој живи и ради, су додатни разлози да се уважи њена молба за брисање предметне осуде“, наведено је у молби.

Ћулум је све ове године несметано радила и дио своје зараде остваривала и преко јавног буџета.

ЦИН је 2017. године радио истраживање које је показало да је за седам година за одбране по службеној дужности из буџета издвојено више од 76 милиона марака. Велики дио тог новца подијелио је мали број адвоката − остали ријетко заступају по службеној дужности.

Основни суд у Бањој Луци је тада одбио доставити податке о зарадама адвоката по службеној дужности. ЦИН је поднио тужбу, а Окружни суд је 2018. године донио пресуду којом поништава ту одлуку. Након тога Основни суд је доставио ове податке који се сада налазе у ЦИН-овој бази.

Подаци су показали да је адвокат Ћулум најплаћенији бранилац по службеној дужности пред Основним судом у Бањој Луци. У посљедњих седам година ту је зарадила 127 хиљада КМ.


Дарко Кременовић каже да Марицу Ћулум изузетно цијени као правницу, адвоката и особу те сматра да је обавеза Адвокатске коморе да је заштити (Фото: ЦИН)

Њеним колегама то не смета.

„Одлука је била каква је била. Марица није осуђивана сада јер је брисана казна“, каже Јасминка Јовишевић.

„Марица Ћулум је још адвокат и биће још дуго година адвокат“, са задовољством констатује Дарко Кременовић.

Међутим, исту подршку колега није имао адвокат Маријан Савић из Теслића. Он је у августу 2017. године правоснажно осуђен на пет мјесеци затвора због неовлаштене производње и промета опојних дрога. На његовом имању је пронађено 86 стабљика индијске конопље коју је узгајао.



Тужилаштво у Добоју је током процеса тражило да му се забрани бављење адвокатуром, али суд је то одбио јер је сматрао да дјело које је Савић починио није злоупотреба адвокатске дјелатности. Комора је Савићу, ипак, забранила да ради као адвокат.

„За мене је неприхватљиво да прије подне браним клијента, а послије подне узгајам марихуану“, каже дисциплински тужилац Милановић.

Савић се на одлуку о искључењу жалио па је поступак још у току.

(ЦИН)

Коментари / 61

Оставите коментар
Name

Оља

04.04.2019 10:33

Диласица дроге

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРКО СТАТЕ

04.04.2019 14:28

У нарко држави ништа није чудо. Боже сачувај. Па гдје је тај патријарх.

Name

Колега

04.04.2019 16:32

Ми правници смо углавном највеци олос у овом друству. Пази Кременовица, он моралисе, хеј зивоте и дрзаво у којој он и Марица дрзе слово о праву и правди. Умјесто да слузимо као примјер другим, свели смо се на најобицније кокосаре, сплеткаросе и хостаплере... Адвокатској комори сваке године Уставни суд прогласава неуставном бар по једну одредбу опстих аката, док Ракиц продаје маглу... Срамота, дно дна смо

Name

Адвокат из Сарајева

04.04.2019 16:41

За адвокатску професију је срамно да таква особа и даље мозе обављати посао адвоката све нас заједно бламирати пред градјанима за које радимо и обављамо цасно свој посао, на њеној фаци се види ко је, срам ме и стид да таква особа мозе бити адвокат , спали смо на врло ниске гране и деградирали своју струку а самим тим изгубили постовање и углед код градјана.

Name

Игипоп

04.04.2019 18:47

У Бањалуци од 10 правника 8/5 је бјелосвјетски олос

Name

У страха су велике оци

06.04.2019 12:43

Пластицна проститутка,како јефтино изгледа. У Аустралији су открили да је адвокат/барристер био доусник полиције,преко 600 осудјеника за тески криминал је пустено из затвора,због тог скандала,инспектори у пензији су дрхтали пред краљевском комисијом док су одговарали на питања,адвокату је дозивотно забрањено да се бави било којом врстом права,не мозе бити ни писар у адвокатској канцеларији.

Name

ВСТС

04.04.2019 10:40

Треба младу колегиницу растеретити од одговорности!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПЛАКАТИ

04.04.2019 11:46

Да је обицни градзанин радник пољопривредник -ма пролетер украо 1бам сва удрузена крим.организација цијеле БИХ би се згразала па је.. маму своју укро 1бам, треба га на смрт осудити е то је БИХ са своја два ентитета и стотине хиљада ухљеба

Name

Ре

04.04.2019 13:54

Па није она баш млада. Она није уопште млада. Њена генерација увелико већ унуке има.

Name

Правда

04.04.2019 10:48

Хаха ко це јој забранит рад па смијесно до суза , па судије раде у судовим,правосуђу кривично осуђиване ста вам је људи дали сте нормални то нигдје нема на свијету и ком да они суде и дјеле правду и поштују закон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2019 11:55

Нико овај хаос у судству неће више исправити.Каква ЕК,од тога нема ништа.Ово се није требало упустити.Адвокати,судије тужиоци,полиција то је такав ланац ,који више ни атомска бомба не би раскинула.

Name

Милан

04.04.2019 10:59

Ма хајде за седам година зарадила цак 180 000 км.Да не повјерујес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хонорар

04.04.2019 14:43

За тих седам година то јој је хонорар поред плате

Name

Реалитиц

04.04.2019 11:11

Ово је само плацен цланак од некога коме је она засметала. А она је и позната у БЛ по многим стварима, и везама са криминалцима и легалним криминалцима, односно политицарима и полицајцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2019 11:23

А који адвокат у Бањалуци није познат по тим и таквим везама!!!!Да ли би уопште радио ,да нема везе.Шта се у суду у Бањалуци дешава по праву и правди.

Name

Ас

04.04.2019 18:03

Како це је искљуцити Дарко кад се и он дрогира А ста је цудно сто наркомани бирају такве за адвокате други их не разумију

Name

кико

04.04.2019 11:14

Зарадјивала госпоја 2000 км мјесецно.Нисам бас одусевљен могло је то и јаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

сркс

04.04.2019 11:16

а толко младих правника на бироу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

04.04.2019 14:40

Па?

Name

РУГИПП

04.04.2019 11:21

У Геодетској управи-РУГИП, помоћ. директорице Босиљке Предраговић су чланови земљишне мафије, који обављају исте послове укњижбе за које се суде (укњижба градске земље на Радишића, Станковића...вриједна 24 милиона КМ); Стојчиновић-осуђен на 4,5 год. Деурић- судски поступак у току за исто дјело, Груловић-начелник за укњижбу коме се исто суди. То има само у Додикову режими.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тужилац

04.04.2019 11:52

То у РУГИПП је тешка злоупраба положаја од стране старјешине органа и то треба пријавити, јер ти криминалци само настављају исте послове, да одраде до краја започето, а и нова књижења.

Name

Будо

04.04.2019 11:57

Деурића, Стојчиновића и Груловића држи Будин син у РУГИПП-у, као награда за досад извршене укњижбе (да им не даје паре него функцију), гдје је он схватио да је РУГИП његова приватна фирма, а да му ови још укњиже. Малог треба гонити судски док је жив, шта чини.

Name

Кремен

04.04.2019 11:44

Казе Кременовиц добар је цовјек!? Страсно. Кога то занима у овој прици. Нестварно цовјек звуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Костадин

04.04.2019 11:53

Маријан Савић је отац Костадина Савића који који је био хит на локалним изборима 2016

ОДГОВОРИТЕ
Name

21-век-васкрсење

04.04.2019 11:53

жао ми је адвокатуре као професије , када су адвокати и адвокатице цијењени и уважавани и кад су студенти Правног факултета били мотивисани да заврше факултет. Данас адвокати и адвокатице ( част изузецима) су дилери . Они дилају са предметима , небаве се правом и правном науком , већ настоје да што скупље продају своје учешће у поступцима , у свосјтву азступника својих клијената. Једни од својих страна наплаћују абнормалне цифре, као што је једна у низу за развод брака 400еура , што је господо савршен злочин према клијенту . Они паметнији и са везама , продају се на начин да узму лову и од друге стране и онда на парници глуме лудило. Ове две особе са слике свима су познате , њих нетреба коментарисати ни знања , ни душе , ни морала. Оне су алаве на паре и продукт садашњег времена, с обзиром да су обе , а поготово Марица, ( која је Правни факултет завршила без ђачких другова) постале адвокатице на основу других параметара које са правом као науком нема никакаве везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

све је то отишло к врагу

04.04.2019 12:30

Тачно.Једини начин је да платите свог адвоката да вам не упропасти предмет,.Једноставно на сваком адвокату постане видљиво када је узео паре и када се окреће против свог клијента.Истина,то су обични дилери.

Name

пријатељи

04.04.2019 11:54

Засто Г-дја смета па зато сти ради цасно и постено.Заметала па јарани намхестили исто сто и сада покусавате.Поридица Цулум је угледна у Бања луци.Мозда незнате од господје је један врсни хирург супруг гдје сви трцимо њему за помоц.Успјесне операције приступан и одгиворан.Мозе ли неко у овом граду реци да тразио помоц од Марице и Јована да нису помогли.Знам сигурно и цијела Бања Лука зна да није упетљана са дрогом.Мозда некоме смета сто је зива па сад да нас хе стид ове породице.Уздигнуте главе Маро мајко златних кцери супрзга цеститог и постеног хирурга напријед.Пису они који тw не пизнају и злобници.Да ти је драги биг у помоци и тwби и твојој породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2019 12:33

Лако могуће да је тако како ви пишете.Заиста ,у тој бранши је све могуће.Просто није за повјеровати шта се у и око суда догађа.

Name

Ивана

04.04.2019 12:43

Свака цаст. Мени су ок људи а то сто она ради или радила њен проблем. Ал је добар адвокат а муз немам ријеци. Сколован доктор, цовјек, све најбоље. Мало је доктора као он.

Name

Ре

04.04.2019 15:33

Казу да је Мара добар цовјек, лос правник и јос лосија супруга. А сто се тице Јована, истина је да је цовјек на мјесту и права је стета сто са Маром има потомке. Мара и право, хаааа. Возао је њу пок. проф. Царевиц и заврси Марица фаx.

Name

за Ре

04.04.2019 16:18

ееееееее, да је само он , она је тад била једра сељанчица , типкачица на неком стоваришту , па је то природно благо искористила . Грађани Бања Луке који су у току рата морали напустити Бања Луку се слатко насмију кад чују како је друга чувене Душке Пушке , постала адвокатица . ееееееееее она је доживјела амерички сан

Name

ре за Ре

04.04.2019 17:26

Јој,немојте тако злочасто писати.Та адвокатица није ни гора ни боља од других.Ах,када би сад побројали све што БАШ документовано ЗНАМО о дипломама,пракси итд многих судија тужиоца,адвоката па то то би био ужас.Рецимо само оне који долазе са србачке регије .А да,па Душка Пушка је била одлична на свом радном мјесту у Општини ,тако да је то бзв.

Name

Ре Ре

06.04.2019 14:20

СТА ви писете то је страсно.

Name

Коле

04.04.2019 12:06

Већина адвоката у Б.луци су у спрези са криминалцима и судијама и на крају са њима дијеле добит а овај Кременовић и Јовишевићка су у самом врху у томе. Као правници су обичне нуле а примјер је Марица Ћулум која је више старлета него правник....

ОДГОВОРИТЕ
Name

стево

04.04.2019 12:11

Срам вас било па то је зена која сиротињу помазе савхетује и стити.Који цени коментар па колико узима Пуцар а све спорове губи а повезан са полицијом и судијама колико је нап.пок.Микес и други који узимајз три пута висе ис ње.Тај лопов направио дјело па нема она царобни стапиц ако си крив морас и одговарати.Гје су они сто им је помогла засто цуте.Свако добро постована господјо теби др.пр.хирургу Јовану од срца зелим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

04.04.2019 17:26

Кога да буде срам?Господја има пресуду за криминал и сад да се ми стидимо умјесто ње.

Name

Хаос

04.04.2019 12:41

ЕК ће истражити како функционише правосуђе.Они би онда требали ићи појединачно , и истражити сваки судски предмет,јер ниједан није чист.Мислим да би ти истражиоци завршили у лудници кад би видјели шта и како раде наше судије.Нормалан шовјек не треба тражити правду на суду,мора изнаћи неки други ,паметнији начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

04.04.2019 12:53

Дарко Кременовић је све само не адвокат. Примитивац на квадрат који је до свега дошао пречицом и на незаконит начин. Од испита на факултету, правосудног итд итд. Његов рад се своди на политичке бљувотине, коверту итд. Доказ да су код нас најгори при самоме врху

ОДГОВОРИТЕ
Name

раy

04.04.2019 12:56

Види ти наше Марице. Еј цуре шта би рекла мама да ме види. Али није она крива, јадна небила, већ одговорни начелници Основног и Окружног суда који морају користити аутоматски алгоритамски систем одабира браниоца по службеној дужности, што они нечине. То је то, остало се наслућује, господа су у дилу. Колико материјала за преплаћена јавна тужилаштва а од њих ни мукајет. Јад и бједа од права и правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

04.04.2019 13:30

Мене занима да ли адвокати за своје услуге свима својим клијентима истављају рачуне, или 10х на руке а онда се некоме и напише неки рачунчић - реда ради?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жана

04.04.2019 13:34

Треба да се сви извучемо из ове земље бесправља и корупције и оставимо владајућу мањинску елиту са њиховим породицама и ближом родбином,да се између себе подкрадају и варају до тоталног самоуништења. Тада се треба вратити и започети све из почетка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нису чиста посла

04.04.2019 14:03

Чуда невиђена дешавају се у катакомбама, смрадним, мрачним,буђавим каналима на линији тужилац-адвокат-судија. Међугорска чуда им до кољена нису. Добар адвокат је сдамо онај адвокат који има 'шему' са тужиоцима и судијама и поврх тога и политичарима. Таквима ни законик не треба, ни правна пракса, ни нека памет. Све им је на руку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Флинтстоне

04.04.2019 14:11

„Марица Ћулум је још адвокат и биће још дуго година адвокат“, са задовољством констатује Дарко Кременовић. ИМА ЛИ КРАЈА ОВОМ КРЕТЕНИЗМУ ???!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.04.2019 16:36

Са његовог аспекта она је морална громада, не цуди

Name

Ко те пита...

04.04.2019 14:14

Дарко Кременовић каже да Марицу Ћулум изузетно цијени као правницу, адвоката и особу те сматра да је обавеза Адвокатске коморе да је заштити. ПА, НАРАВНО, ТРЕБА ЗАШТИТИТИ СВЕ КРИМИНАЛЦЕ У РС, ЗАШТО БИ МАРИЦА БИЛА ИЗУЗЕТАК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дп

04.04.2019 14:53

Све лопов до лопова, адвокати су најгора сорта ,безочно пљачкају и људе и државу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заклина

04.04.2019 15:21

Фууууууујјјјјјј......дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега Адвокат

04.04.2019 15:22

Марица Ћулум је дама, веома добра особа, а њен супруг најбољи хирург којег је Бањалука имала. Зна цијели град ко јој је и због чега напаковао суђење и казну затвора. Уосталом, казна јој је избрисана из казнене евиденције, а студент права зна да се то третира као да није ни кажњена. Ако има снаге и живаца због овога треба да тужи и ЦИН и БНТВ за клевету. Штета за РС како бесумучно Бурле уништава животе часним и способним људима. Зна се нпр.да Миљкан Пуцар, Горан Бубић, Јован Чизмовић, Милан Петковић и још неки од дворских адвоката од појединих судија телефоном наручују пресуде. И ником ништа—то је за Бурлине фанове ок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

04.04.2019 15:25

зато стоје имала судију родјака јерсусе они повезали ко црева све сам лопов до лопова и криминалци

ОДГОВОРИТЕ
Name

интересантно

04.04.2019 15:30

Дрога и Цулум у истој реценици. Коинциденција, или ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца

04.04.2019 15:48

Ко те пита али нико те непита поготово кад писес неистину.Марица Цулзм је дама била и остаце.Па није она та која треба да пада ниско њен супруг је професое на факултету познати цјенхени хирург.Срам вас било угледног доктора нападате а сви знамо за нхега кад нам треба за здравље.Питас ки се колико је зивота спасио.Колико је недузних ослобидила Марица.Успјесни ободвоје у послу постени градјани људи који хоце свакоме пимоци .Сран те били и тебе и других који ову цеститу породицу нападајз.Биг драги да их цува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анс

04.04.2019 21:13

Какве везе има ,то сто је њен муж успјешан хирург?она је криминалка,пресудјена.

Name

одгивор

04.04.2019 15:51

Па Маруца Цулум није таква гдје су гребатори други адвокати.Најаци по сл.дузности је Миљкан сто нхега бе нападас него постену зену махку златних кцерки и успјесног муза супругу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговир

04.04.2019 15:55

Раy доста цw протеци Врбаса дик будес угледна породица као сто је Марица.Бог јој дао здравља њој и њеној породици.Многима је помогла као и мојој породици али сад цуте заборавили.Нек је бог драги цува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговир кил адвикат

04.04.2019 16:03

Тацни за Пуцара се зна да је такав да ради за обадје стране ко вусе да пара рај успије.Он хе зли зла сарадјује са полицијом.зли зла тај цовјек је.Сину купио диплому правника незна писат цестито а и он ко бива адвокат како га у Банха Луци зову БАЛВАН правнук а нхега СУРДА због залакуране фризуре.Он лопов а нападајз постену зену Дно дна смо ми мој народе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2019 17:15

Па шта да је баш и тако како ти пишеш.Сви адвокати,сви доктори ,сви министри,сви на неким функцијама су припремили терен за своју дјецу,тј "увукли дјецу у посао".Има много ,много примјера ,и то драстични примјера.Нико не пише ни о много лошијим примјерима,гдје се ради о тешком кршењу закона.

Name

Ре

04.04.2019 18:06

Тацно тески кримунал код нас у осигзравајуцој куци ради Пуцар.Контрола це ускоро открити рез.састав Ецима.Муци зесток муљатир криминалац и прwцарабт ос.куце.А наоадате срамоте хедбе угкедну зену

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брана

04.04.2019 19:42

Ви који с висине судите овој жени, запитајте се како би вам било да будете неправедно оптузени, напаковани од колега или других блиских љјуди. Замислите у насој лудој земљи да се нађете у ситуацији да вам Марица зазреба да вас одбрани ! Срамота да се овако олако сручи на жену која је примјер за друге адвокате. Иза ње стоји и рад и памет, зато јој толике предмете дају,а не ландрање и фолирање појединих са списка адвоката који одбијају да бране сиротињу по службеној дужности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

04.04.2019 20:44

Ниси у праву. Бранили би и други да могу допасти предмета. Испаде да адвокати не бране сиротињу или да неће да бране сиротињу по службеној дужности. Дискутабилно је шта је сиротиња. Иза многих стоје рад и памет, па немају тај број предмета. Питање је којим мјерилима је дат толики број предмета?

Name

ре

04.04.2019 22:01

Сиротињу и не треба да брани нико.Зна сиротиња одлично шта јој је чинит у оваквим ситуацијама и,тј како доћи до права и задовољити правду.Е сад ,хоће ли та групација узети правду у своје руке ,видјеће се.

Name

Дана

05.04.2019 16:14

Госпођа Марица Ћулум је изузетна особа изузетна као човјек, мајка, супруга и прелијепа жена. У животу је само помагала. Има двије кћерке два анђела, добри студенти, васпитане, за примјер у Бања Луци, што је чини најбогатијом. Стручна и једна од најбољих адвоката. Добра супруга увијек подршка мужу који је најстручнији абдоменални хирург у БиХ. Најљепши и најостваренији пар у Бања Луци.У оваквој трулој средини наравно као такви сметају многима. Марице главу горе душмани ти немогу ништа.

ОДГОВОРИТЕ