Легенда Фулама: Чуо сам да Митровић остаје!

Ово је важно и због репрезентације Србије коју од марта до новембра очекује седам квалификационих мечева за Европско првенство. . . Где бисте волели да видите Митровића?

Фудбал 06.04.2019 | 15:00
Легенда Фулама: Чуо сам да Митровић остаје!
Фулам се од Премијер лиге опростио већ на почетку априла.

Пет кола до краја, "котиџерси" су остали и без теоретских шанси да задрже прволигашки статусу Енглеској пошто су поражени на гостовању Вотфорду (1:4) и тако се у року од мање од годину дана вратили у Чемпионшип.

С обзиром на то да су потрошили 112.000.000 фунти, и да ће тек "упасти" у финансијске проблеме због огромних издатака на плате, поставља се питање - ко ће остати у клубу?

Нама је наравно најзанимљивије питање Александра Митровића, посебно због репрезентације коју очекује седам утакмица квалификација за Европско првенство од јуна до новембра, па је питање да ли ће форму "градити" у другој или првој лиги Енглеске...

И као члан Чемпионшипа је играо одлично за "орлове", и као члан Њукасла и Фулама, али сада делује да је прави тренутак у каријери да првенствено мисли на себе.

Многи сматрају да је Александар Митровић (10 голова) показао довољно да би остао у Премијер лиги, али проблем помало прави и то што га је Фулам летос платио 21 милион евра и не би га пустио тако повољно, чак иако путују "доле".

Носи капитенску траку, навијачи Фулама га обожавају, а легенда клуба Гордон Дејвис отишао је корак даље и казао "инсајдерске" информације за британске медије.

"Чуо сам да Александар Митровић остаје у Фуламу. То би било сјајно из навијачког угла...", казао је велшки фудбалер Гордон Дејвис који је за Фулам играо седамдесетих и осамдесетих година прошлог века.

Наводно, има информацију и да у клубу остаје Том Керни, док за Рајана Сесењона...

"Волео бих да Рајан Сесењон остане у клубу, али му уговор истиче за годину дана, сасвим је очекивано да га Фулам прода. Надам се да ће бити довољно паметан, чак иако оде у Тотенхем или Ливерпул, да се договори да следећу сезону проведе на позајмици у Фуламу", испричао је Гордон Дејвис.

За сада нема информација који би тимови из Премијер лиге, сем Евертона, били заинтересовани за услуге Александра Митровића током наредне сезоне.

Где бисте ви волели да га видите?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар