Душко Вујошевић успјешно оперисан!

Вујошевић оперисан пред трансплантацију бубрега. . .  Трофејни кошаркашки тренер подвргнут је хируршкој интервенцији у Истанбулу, прије много сложенијег захвата који га очекује.  Трофејни стручњак сада чека на трансплатацију бубрега.

Кошарка 03.04.2019 | 20:15
Душко Вујошевић успјешно оперисан!
Легендарни тренер Партизана Душко Вујошевић успешно је данас оперисан у Истанбулу у склопу припрема за неопходну трансплатацију бубрега.

Подсетимо, Вујошевић је недавно допутовао у Истанбул, а оперативни захват био је неопходан како би се касније извела и трансплатација.

Душко Вујошевић је последњих година имао здравствених проблема због дијабетеса, због чега му је ампутиран и прст на стопалу.

Трофејни стручњак добио је велику подршку бившег клуба, али и бивших сарадника, тренера, играча...

Душко Вујошевић обавио је хируршку интеревнцију на једној клиници у Истанбулу.

Њега сада очекује опоравак након чега ће му бити урађена трансплантација бубрега, пренијеле су "Вечерње новости".

Бивши тренер Партизана већ дуги низ година бори се са дијабетесом, а у септембру 2017. већ му је обављена једна операција, када му је ампутиран прст на нози.

Он већ дуже вријеме чека на трансплантацију, али је долазило више пута до одлагања због тешког проналажења одговарајућег донора.

Њему су подршку послије обављеног хируршког захвата пружили Жељко Обрадовић и његов помоћник у Фенербахчеу, Владе Андроић, који су га посјетили у болници, а Партизан му је путем друштвених мрежа пожелио брз опоравак.

Вујошевић је због лошег здравственог стања и припреме за трансплантацију бубрега крајем августа прошле године напустио мјесто селектора Босне и Херцеговине.

Извор: моззартспорт/мондо.рс/мондо.ба

Фото: стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар