Мурињо КОНАЧНО проговорио о Погби...

И лудом захтеву с Ролс-Ројсом. . .  "'Његова екселенција' је желела да покаже нови аутомобил!", препричао је Жозе Мурињо анегдоту о Полу Погби са гостовања Барнлију након чега је "потпуно пукло" између њих двојице.

Фудбал 05.04.2019 | 18:00
Мурињо КОНАЧНО проговорио о Погби...
Нису крили да је веза између њих затегнута, али су покушавали да у јавности прикрију да је толико лоша како би колико-толико успели да поправе атмосферу унутар свлачионица "Олд Трафорда".

Три месеца након одласка Жозеа Муриња из Манчестер јунајтеда, током којих се трудио да све најбоље говори о својим бившим играчима, Португалац је коначно открио детаље и позадину сукоба са најскупљим фудбалером у његовим редовима - Полом Погбом.

Француз је заблистао од његовог одласка из клуба и код Солскјера је већ забележио девет голова и осам асистенција, па се тако сада спомиње да би могао у Реал Мадрид.

Ипак, да не заборавимо на "лоше стране личности" Пола Погбе, док се о суперлативима прича о његовим играма, побринуо се Жозе Мурињо испричавши на семинару у Португалу анегдоту са гостовања Барнлију када везиста није желео да се врати аутобусом са екипом.

"Дејли Мејл" је тада објавио да су се јавили проблеми између њих због напуштања "Турф Мура", након чега је Погби одузета капитенска трака, а сада сазнајемо и детаље...

"Играли смо у граду 30 километара далеко од Манчестера и играч ме је питао после утакмице да ли би у могао да се сам врати у град, без екипе", почео је занимљиву причу Мурињо.

"Рекао сам му да смо били у Лондону и да је хтео да остане тамо - то би имало логике, ово је било надомак Манчестера, стварно није имало смисла".

"И био је узнемирен због мојих речи... Добили смо ту утакмицу и дошао је код мене након завршетка и поново ме исто питао. Био сам задовољан резултатом и рекао сам му да бар уђе у аутобус и замоли шофера да иде за нама, па после десет минута може да настави с њим. Он и даље није био задовољан!".

Због чега је Пол Погба толико инсистирао да се својим колима врати у Манчестер?

Жозе Мурињо има теорију зашто му је то толико било битно...

"Био сам на конференцији за медије и када сам се вратио, поред тимског аутобуса био је парикаран Ролс-Ројс у ком је био његов шофер. То је био нови аутомобил и 'Његова екселенција' је желела да га виде како стадион напушта у новом Ролс-Ројсу", препричао је Жозе Мурињо догађаје из Барнлија с каквима се није суочавао "с старом гардом" фудбалера.

Британски медији иначе редовно извештавају о аутомобилима које возе највеће звезде, фотографи су редовни испред тренинг центара клубова како би "уловили" нове машине.

Пол Погба је тако у јануару 2018. године "показао" скупоцени Ролс-Ројс који вреди око 250.000 фунти, али је из неког разлога желео још мало пажње за себе у новој сезони, ако је бар веровати Жозеу Мурињу и његовој анегдоти.

"И шта да радите у оваквој ситуацији? Кажете му да не иде никада у Ролс-Ројсу? Да иде само када сам срећан? Или решите ово на неки други начин и онда ја одем 'на одмор'", казао је Жозе Мурињо који очигледно није задовољан начином на који је реаговао у тој ситуацији.

Видећемо да ли ће се Погба огласити у вези овог случаја...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар