Претукао возача на аутопуту

Оптужница је младића теретила да је у јулу прошле године на аустријском аутопуту А22 зауставио пасат, изашао из аутомобила и претукао 66-годишњег возача Форд Трансита, док су поред њега јурила возила.

Босна и Херцеговина 02.04.2019 | 08:52
Претукао возача на аутопуту
Двадесетшестогодишњи држављанин Босне и Херцеговине осуђен је на 20 мјесеци условне затворске казне због изазивања опште опасности, насилничког понашања и физичког напада у Бечу.

Оптужница је младића теретила да је у јулу прошле године на аустријском аутопуту А22 зауставио пасат, изашао из аутомобила и претукао 66-годишњег возача Форд Трансита, док су поред њега јурила возила.

Возач форд транзита је наводно "пресјекао" младића из БиХ на аутопуту и довео га у животну опасност.

"Транзит нас је пресјекао, видјела сам како идемо у бетонски зид. Вриштала сам, била на смрт преплашена", свједочила је дјевојка која је била на мјесту сувозача у пасату.

Оно што се дешавало након што је возач из БиХ зауставио аутомобил остаће непознаница јер су се искази двојице возача дијаметрално разликовали. Држављанин БиХ је говорио да је једва додирнуо Аустријанца кроз отворен прозор.

Са друге стране, возач транзита рекао је да је добио два ударца шаком у главу што му је "олабавило" три зуба, па је затражио новчану одштету за зубну протезу и пртрпљени бол. Али, након инцидента био је у болници гдје нису откривене никаве повреде.

Младић није прихватио захтјев тужиоца за исплатом 1.450 евра за трошкове протезе, умјесто чега се адвокат оптуженог сложио да плати 550 евра одштете, преноси "Радиосарајево.ба".

Коментари / 0

Оставите коментар