''Српски Хофенхајм'' остао без тренера!

Оставка Мићића: Ја не могу, можда неко други може! Два дана пред историјски меч са Сарајевом у полуфиналу Купа БиХ, Слога из Горњег Црњелова остала без тренера Драгана Мићића, који је одлучио да поднесе неопозиву оставку.

Фудбал 02.04.2019 | 12:15
''Српски Хофенхајм'' остао без тренера!
Драган Мићић није више тренер Слоге.

Он је одлучио да се повуче са клупе тима из Горњег Црњелова, очигледно презасићен ситуацијом у којој се његов досадашњи клуб нашао.

Тако су фудбалери Слоге два дана пред историјски дуел са Сарајевом у оквиру полуфинала Купа БиХ остали без тренера, а управа клуба мораће експресно да реагује и именује новог кормилара, са којим ће покушати да направи ново чудо у бх. купу, те покуша надокнадити заостатак за водећим Борцем у Првој лиги РС, који сада износи осам бодова.

"Поздравио сам се данас са играчима, а причао сам и са предсједником Златком Крбањевићем. Имао сам одличну сарадњу са предсједником, играчима и члановима управе и растали смо се пријатељски", истакао је Мићић у изјави за МОНДО.

Каже да су нефудбалске ствари утицале да донесе овакву одлуку.

"Једноставно, нисмо могли да освајамо бодове. Било је ту доста радњи које немају везе са спортом. Вјерујем да сам дао све од себе да покушамо направити екипу, да играмо фудбал, али неке друге ствари утицале су на то да не можемо да се носимо с Борцем. Надам се да ће неки други тренер моћи да дигне екипу, која је поприлично уздрмана", нагласио је Мићић.

Слога је на посљедњих пет утакмица уписала само један тријумф, па сада за водећим Борцем заостаје великих осам бодова.

"Посљедња дешавања навела су ме на овакву одлуку. Да кренемо од утакмице са Козаром, гдје смо 'осакаћени' од стране судије, затим нам је против Борца поништен гол и изгубили смо бодове који би нам значили прикључак, након чега је услиједио и меч у Дервенти, гдје је екипа психички пала. Очигледно је та бодовна разлика утицала на играче, тако да сам одлучио да више нема сврхе да будем тренер Слоге и да нешто треба да се промијени", истакао је Мићић.

Слиједи одмор, а након тога нови тренерски изазови.

"Добро ће ми доћи пауза да разбистрим главу, након чега ће се сигурно појавити неки други клуб заинтересован за моје услуге", закључио је разговор за МОНДО сад већ бивши тренер Слоге, који је на клупи овог тима био од краја маја прошле године.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар