Снимак из тунела одјекује Босном: Лулић о "колачима"...

"Па то је тако. Нисам ја рекао ништа ново, нити нешто што се не зна", прокоментарисао је капитен Лација дан после разговора са Хандановићем који је изазвао бурне реакције у Босни и Херцеговини.

Фудбал 02.04.2019 | 11:45
Снимак из тунела одјекује Босном: Лулић о "колачима"...
Снимак разговора двојице капитена у тунелу "Меаце" и даље одзвања Босном и Херцеговином.

Камера је у недељу увече забележила занимљив разговор голмана Интера, Самира Хандановића и везисте Лација, Сенада Лулића, током ког су се двојица "пензионисаних" репрезентативаца Словеније и БиХ дотакла управо те теме - националних тимова.

Разговор је текао овако...

"Код нас је репрезентација као кад дођеш мало на одмор. Колачи, породица, поклони и онда иду утакмице и ту си мртав. Тако је било код нас", рекао је Лулић, који је у јануару напунио 33 године, а за репрезентацију престао да наступа у децембру 2017.

"Код нас није било тако, код нас је било озбиљно", одговорио је Хандановић, који ће у јулу напунити 35, а који је "збогом" националном тиму рекао у новембру 2015.

Мостарац је дрес "змајева" носио 57 пута и постигао четири гола, док је голман из Љубљане 81 пут стајао "на црти" до повлачења.

Портал "Спорт Спорт" позвао је телефоном Лулића у понедељак ујутру, дан после победе на "Ђузепе Меаци" голом нашег везисте Сергеја Милинковић-Савића, и добио коментар.

"Па то је тако. Нисам ја рекао ништа ново, нити нешто што се не зна. Народ то може схватити или проформулисати како хоће. Поготово је то када је окупљање у Сарајеву, када смо на Илиџи...", рекао је човек са преко 300 наступа у дресу римског клуба.

"У Зеници је, ипак, мало другачије. Ми, на пример, одрадимо тренинг, па смо слободни цео дан... Рекао сам колачи, онда ту је и фамилија... Умртви те то. Народ то може да схвати како хоће", појаснио је Лулић.

Он се у 32. опростио од дреса Босне и Херцеговине, иако нема дилеме да ли и даље има места међу 11 најбољих код селектора Роберта Просинечког.

"И пре сам говорио да човек не може на све стране. Дошле су и године, превише је иза мене било утакмица и због тога сам направио тај потез. Време је за младе играче, имамо их заиста одличне по целом свету. Има ту будућности, само требају ствари да се сложе ствари и успех неће изостати", додао је Лулић на крају разговора за "СпортСпорт".

Оно што овог пута није рекао је - да ли су играчи попут Едина Џека, Миралема Пјанића и њега самог могли раније да помогну да се сложе ствари и успех не изостане?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар