Борјан: Част је бити капитен, али трофеји су важнији!

Голман фудбалског клуба Црвена звезда, Милан Борјан, рекао је да је велика част бити капитен црвено-белих.

Фудбал 02.04.2019 | 09:15
Борјан: Част је бити капитен, али трофеји су важнији!
Милан Борјан рекао је да је велика част бити капитен црвено-белих, али је истакао да је најважније да је његова екипа уписала још једну победу и направила још један корак ка циљу, односно ка освајању "дупле круне".

Звезда је у 28. колу Супер лиге Србије победила Мачву са 2:1, а екипу је као капитен предводио Милан Борјан. Звездин чувар мреже је други пут носио капитенску траку на званичном мечу.

"Велика је част бити капитен у клубу као што је Црвена звезда, поносан сам и на ту улогу. Ту сам када треба да предводим саиграче. Сви смо ту да заједно допринесемо успесима и да што више трофеја стигне на Маракану, то је важније него ко од нас носи траку", рекао је Борјан за клупски сајт.

Он је заједно са саиграчима дошао до 54. узастопне утакмице без пораза у домаћем шампионату, и то после преокрета.

"Истина, волим када сачувам мрежу, то је нама голманима примарни задатак, али је најбитније да смо против Мачве освојили нова три бода. Серија без пораза је изузетна, само се не оптерећујемо тиме, већ идемо корак по корак ка титули. Направили смо још један успешан ка циљу, а то је дупла круна, и сви смо подредјени том тимском успеху", рекао је Борјан.

Црвено-бели у среду од 17.00 гостују Бачкој у оквиру 29. кола Супер лиге, што је претпоследњи дуел пред плеј-оф.

"Добро познајемо све предности и мане противника. Ипак, све зависи од нас, ако будемо играли како умемо, верујем да неће бити проблема. Такодје, и наш стручни штаб увек сјајно анализира сваког ривала, па ћемо бити максимално спремни за све што нас чека на терену", казао је Борјан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар