Гробари подијељени: Једни тјерају Саву, други Управу!

Једна фракција навијача Партизана већ тера Милошевића, друга се обрачунава са челницима, док је трећа скандирала: Косово је Србија!

Фудбал 01.04.2019 | 09:45
Гробари подијељени: Једни тјерају Саву, други Управу!
Навијачи Партизана, бар они који су се ове недеље поподне окупили на трибинама Стадиона "Младост" у Крушевцу, имају различите ставове око тога ко (следећи) мора да оде из клуба.

Толико различите да је и Саво Милошевић на дебију у тренерској каријери могао јасно да чује како је већ време да - оде! Другим речима, од добродошлице није било ништа. Напротив.

Једна од три фракције гробара (незванично - "Партизановци") у неколико наврата током првих пола сата дербија 28. кола, пре и после примљеног гола, скандирала је: "Саво, одлази".

Са друге трибине, на којој су били смештени Гробари који се у Хумској окупљају на југу, и пре утакмице могле су да се чују пароле: "Управа напоље" и "Вучела, одлази", док је трећа "секција" позната као "Забрањени" у почетку скандирала: "Косово је Србија".

Милошевић је током недеље промовисан као нови тренер Партизана, клуба за који је са успехом наступао три сезоне почетком 90-их. Он је на "ужареној" клупи наследио бившег саиграча Зорана Мирковића, који је оставку на место шефа струке поднео 10. марта још у свлачионици после пораза од Вождовца.

У међувремену, екипу је крај аут линије предводио Мирковићев помоћник, Жарко Лазетић, који је 13. марта такође у Крушевцу успео да победи Напредак резултатом 0:4 и обезбеди клубу пласман у полуфинале Купа, али који је потом и сам доживео непријатан резултат у Суперлиги када је Спартак однео бодове из Хумске у Суботицу победом од 1:3.

Уследио је договор челника клуба са Милошевићем, који је у том тренутку обављао функцију потпредседника Фудбалског савеза Србије, међутим тај потез није наишао на одобравање најгласнијих међу Партизановим присталицама на стадиону данас…

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар