Језива трагедија у Франкфурту

Језива трагедија у Франкфурту: Троје погинуло у паду авиона, а полицајци који су кренули на место несреће страдали у удесу.

Свијет 31.03.2019 | 21:58
Језива трагедија у Франкфурту
Авион је полетео из Француске ка граду Егелсбаху у централној Немачкој, када се срушио и запалио у пољу недалеко од Ерћаузена, 10 километара јужно од Франкфурта

Три особе су погинуле данас у несрећи малог авиона у близини Франкфурта, а још двоје људи је погинуло у судару једног возила са полицијским аутомобилом који се кретао ка месту пада летелице, саопштила је немачка полиција.



Како се наводи у саопштењу које је пренео АП, авион је полетео из Француске ка граду Егелсбаху у централној Немачкој, када се срушио и запалио у пољу недалеко од Ерћаузена, 10 километара јужно од Франкфурта.

Полиција је саопштила да верује да је у авиону са шест седишта било двоје путника и пилот и навела да још ради на идентификацији настрадалих.

Немачка агенција ДПА је јавила да је у судару аутомобила и полицијског возила које се кретало ка месту несреће погинуло двоје људи, док је троје озбиљно повређено, преноси АП.

(Телеграф.рс/Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мж

31.03.2019 22:54

Тузо Тузо залосно

ОДГОВОРИТЕ