Тегелтија: Нисам Додиков човјек

- Ја са Додиком немам никакав лични однос. Нисам имао са њим никада никакав састанак И жао ми је што нисам имао. То не би био гријех. Сјећам се једне прилике само гдје сам срео Додика у Бања Луци, случајно смо се тада срели. И нисмо ни тада ништа размијенили осим коментарисања отворења нове зграде, одговорио је предсједник ВСТС Милан Тегелтија на тврдње да је Додиков човјек.

Босна и Херцеговина 30.03.2019 | 08:19
Тегелтија: Нисам Додиков човјек
- Разлог томе да ми је стављена етикета да сам ја Додиков човјек, састоји се у чињеници да је све у овој земљи исполитизирано. На почетку сам се борио са таквим гласинама, али сада више не, јер не вриједи - казао је Тегелтија у централној информативној емисији ТВ Фаце.

Упитао је како да објасни контрира аргументима који не постоје?

Тврди да се никада са Милорадом Додиком није састао.

- Ја са Додиком немам никакав лични однос. Нити прије. Нисам имао са њим никада никакав састанак и жао ми је што нисам имао. То не би био гријех. Сјећам се једне прилике гдје сам срео Додика у Бања Луци и случајно смо се тада срели. И нисмо ни тада ништа размијенили осим коментарисања отворења нове зграде.

Потврдио је да ће у сриједу имати састанак са Реинхардом Приебеом.

- Мени није уопште драматично што је Јоханес Хан најавио долазак Приебеа. Зашто би ми било? Мени није непријатно што он долази. Драго ми је што долазе експерти, јер је та помоћ корисна. Ми већ сада у ВСТВ-у имамо вишег правног савјетника испред ЕК који је уско повезан са Бриселом. У задње двије године смо радили на томе да се што више измијене ствари у ВСТВ-у. Оно што се дешава у ВСТВ-у је уско везано за ЕК. Сарадња са ЕК нама уопште није ново. Приебеа тек треба да упознам. Не знам колико ће остати", рекао је Тегелтија.

Рекао је да не зна шта су разговарали Хан, Мемић и Сузана, отац и мајка Џенана и Давида.

"Оно што ја знам да се Европоска комисија неће инволвирати у те појединачне предмете. То ми је логично. Не видим начин на који би се то могло радити. Али видјет ћемо након тог састанка шта ће бити. ЕК је озбиљан механизам. ЕК и цијели тај механизам шаље једног човјека да провјери све то", рекао је Тегелтија.

На питања - Ко је убио Давида, одговорио је да не зна. Тако је одговорио и на друго питање у вези Џенана.

"Постављате ми питања која се не смију постављати. Мене као грађанина и као предсједника ВСТВ-а занима да се дође до краја тих случаја. Али Ви мене питате нешто што излази из оквира онога што ја могу и смијем да знам. Питао сам Бања Луку за истрагу случаја Драгичевића. Они су ми рекли да су у фази истраге, чека се епилог неких вјештачења. Мене чињенично стање предмета не интересује нити ме смије интересовати, али као човјека и грађана ме интересује", рекао је Тегелтија. 

Тегелтија наводи да постоји погрешна перцепција да он и ВСТВ могу све урадити.

- Ја не могу да хапсим. Погрешна је перцепција да ми можмо некога ухапсити, предсједника државе или сл. Ову државу може направити и поправити само правосудни систем. Све што сте ме питали вечерас заснива се на погрешним чињеницама. ВСТВ не може све. Тужилаштва и судови не могу да уреде све области и стања у земљи.

Коментаришући рад судија и тужиоца, Тегелтија је рекао да они имају доживотне мандате и да то није лако.

- Морате да знате судије и тужиоци имају доживотни мандат. Да би били смијењени морају да имају дисциплински прекршај. И то какав прекршај да би могли бити разријешени. Разријешити судију нити је лако нити једноставно. Судије су заштићене својим доживотним мандатима.

БН ТВ

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

ТТ

30.03.2019 07:24

Народ незна чији си ти цовјек, ниси Мили већ припадаш његовом клану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ант

30.03.2019 08:36

Да би био нечији човјек треба прво бити човјек. Има он Бурзићку,Тадићку, Човеку итт.

Name

Дејан Србац

30.03.2019 08:44

Ма јокккк...наравно да ниси.Био си специјални тузилац који ни једног лопова око Додика није хапсио,јер ти то и није био посао,твој посао је био да их заститис од разних Вукелица,Вулица....Ако буде правде мислим да би ти једно 15 година у Зеници лијепо стајало.

Name

херцеговац

30.03.2019 08:48

Кад брод тоне мишеви први бјеже

Name

Па да

30.03.2019 08:54

А када су именовани у згради предсједништва Додик, Џаферовић и Комшић овај је скочио и пољубио Додика три пута. Зна Тегелтија ко му је обезбједио мјесто главног у ВСТС

Name

Михајло

30.03.2019 09:07

Лазес брсло као пас, и твој сеф.

Name

2005

30.03.2019 09:26

Ко је ослободио Додика 2005 годене на Основном Суду? Нико други него Милан Тегелтија, а за то ослобађање И униставање доказа Милан Тегелтија је добио паре И функције. Мисли идиот да људи заборављају његова злодјела.

Name

ПИНОКИЈО

30.03.2019 09:28

НАКОН ОНОГ ЈАВНОГ ГОСТОВАЊА,МОЗЕ СЕ ИЗВЕСТИ САМО ЈЕДАН ЗАКЉУЦАК ,А ТО ЈЕ ОН НЕМА АМА БАС НИКАКВИХ ОВЛАСТЕЊА. УКИНУТИ ТУ БАНДИТСКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ КОЈОЈ ОН ПРЕДСЈЕДАВА ЈЕР ОНИ И НИСУ НИЗАСТА. ПРЕДЛОЗИТИ И ИЗАБРАТИ ДАЛИДУ БУРЗИЦ СА СУДИЈУ,ЈЕ ВРХ ЦИНИЗМА ОВЕ КРЕТУРЕ ЉУДСКЕ. ОВО ЈЕ ТИПИЦНИ ПРИМЈЕР ЛАЗОВА И ТО ЛАЗОВА ПО СЛОВУ ЗАКОНА ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА ДЗЕНАНА ПРАВДА ЗА СВЕ НАС

Name

МК

30.03.2019 09:54

ЛАЗЕС КАО ПАС САСТАНАКА СА ДОДИКОМ СИ ИМАО И ТЕ КАКО АЛИ ПО БАКИНЦИМА И МРЦЕВЦИМА .НОЦ ЈЕ ЦУДО КАДА МИСЛИТЕ ДА ВАС НИКО НЕПРЕПОЗНА АЛИ КАЦКЕТИ И ОСТАЛИ ДОДАЦИ У ПРЕРУСАВАЊУ И ДОДИКА И ТЕБЕ НИЈЕ НЕПОЗНАНИЦА ВИДЈЕНИ СТЕ И НЕ КАКИ ПРЕВИСЕ

Name

Дадо

30.03.2019 09:55

Јок ја сам Лемијев. Сваста цу цути.

Name

ДА

30.03.2019 10:30

ОВИ КРИМИНАЛЦИ НА ВЛАСТИ МИСЛЕ ДА СУ САМО ОНИ ПАМЕТНИ А НАРОД ЛУД И МОГУ ПРИЦАТ ЛАЗИ. НИСТЕ ВИ ТОЛИКО ПАМЕТНИЈИ ОД НАРОДА, АКО СТЕ БОГАТИЈИ. ВИ СТЕ САМО ПУНО БЕЗОБРАЗНИЈИ, БАХАТИЈИ, ЗЛОЦАСТИЈИ .. БЕЗ МОРАЛА, КАРАКТЕРА, БЕЗ ПОСТЕЊА .. НАЈЛАКСЕ ЈЕ БИТИ ТАКАВ АЛИ СТА НА КРАЈУ? СВЕ ЦЕТЕ ВИ ТО ПЛАЦАТИ И ТО СКУПО.

Name

Тииии????!!!

30.03.2019 11:11

Ха ха ха ха

Name

Н

30.03.2019 12:13

Нисам ни ја тако ми комшијине мајке.

Name

Ре 2005

30.03.2019 12:57

Треба том купљениом ослобађању додати И судију Спасана Келемана И Милорадраг Бајица из некадасњег специјалног тузиластва.

Name

ИСТИНА

30.03.2019 21:48

Тако је ТТ. Неморају сви из Милиног клана њега знати и са њиме се састајати. Такви су још опаснији, јер су самосталнији и понашају се као велики штунфови.

Name

Око

31.03.2019 08:45

ТИ СИ ХАРМОНИКАС И ПОКЕРАС ИИ.... ДОДИКОВ ПЛАЦЕНИК ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Социолог

31.03.2019 16:55

Овај лик је прави корумпирани смутливац постављен тамо да стити резимски клан

Name

власеница

31.03.2019 22:46

Е МОЈА ФУЊАРО,БИЦЕ ТУЗИОЦ И ЗА ТЕБЕ.

Name

Жарко

30.03.2019 07:28

ТЕГЕЛТИЈА НЕМОЈ НАРОДУ ЛАГАТИ ШТА СИЈЕШ НЕИСТИНУ КОЛИКО СИ ПУТА ДОДИГА СПАШАВО ОД ОПТУЖНИЦЕ ЗА КРИМИНАЛ КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО И НАНИО ШТЕТУ Р СРБСКОЈ СКОРО 6 МИЛИЈАРДИ РИЈЕШЕН БИ БИО СЛУЧАЈ ДРАГИЧЕВИЋ ДАВИД ДА НЕСКРИВАШ ЛОПОВЕ И КРИМИНАЛЦЕ И УБИЦЕ У ВРХУ ВЛАСТИ У Б ЛУЦИ ТЕГЕЛТИЈА ИСТИ СИ ТИ КО И БАНДА СНСДа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Више од игре

30.03.2019 07:28

Наравно да није лако разријешити кад сте тако поставили ствари. Што их не измијените? А ово је циркус да правосуђе не може све ријешити. Правосуђе је основни стуб демократског друштва. Главни механизам је вств, он бира, не разријешава, аминује, ћути, не реагује...изузев ако се дирне у имовину судија и тужилац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

30.03.2019 07:29

Господине Телгелтија одговори ко је био судија а ко тузилац кад је Додик ослободјен у судском поступку после првог његовог мандата преседника владе . Ти и Бајиц зато вас је добро наградио Додик кад је 2006 поново досао на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кела

30.03.2019 08:04

То стално новинари требају понављати какве је он малверзације радио, тада Тегелтија и Бајић нису били познати. Додик (и други кад добију сигнал) кад му се новинари примичу да открију његове афере одједном извлачи етничке проблеме и неправду коју као трпи народ (пренос надлежности, референдуме, заставе, суђења за ратне злочине, издаје, па и Косово). Народ споро памти, а брзо заборавља, али и прашта. Па наши смо.

Name

Опаааа

30.03.2019 08:05

О тегелтијаааа па и птице на грани знају које зло су тузиоци судије адбокати политицари тајкуни направили овдје !!пљацка стољеца тегелтијаааа а ти се правис да нуси одавде !!!!пао с Марса !!!срам те билоооо !!правосудје блокирано од криминалаца !!па зар мислис да је народ толико луд а ти и хоботницбтвоја моцни !!ма судице в историја !!! А све опљацкано кадтад вратити се мора !!нецете лопови извуци се !!! Суд народа суд историје !!корумпирани тузиоци судије адвокати дирејтори политицари тајкуни опљацјали дрзаву у рату и поске рата !!!!! А ти ниси одавде ?????? Нема одговирнисти за дозивотне !!застицени законом и они и њихова имивина !!!је ли њихова имовина вреднија од народа !!!! Застицена а народ не застицен !!бјези од зла са ових простора немоцан пред криминалном хоботницом

Name

ВУК

30.03.2019 07:33

Господине Телгелтија и Ви и Бајиц сте Додикови људи јер сте га ослободили у судском поступку који је имао због разни малверзација после његовог првог мандата преседника владе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.03.2019 11:14

Код мене живи комшија који се дочепао куће тако што су му Додик и Кондић купили незаконито у тој афери.

Name

Једини Успјех Свајцарске Је Сто Се Тамо Не Краду Народне Паре

30.03.2019 07:35

Само да се не краде овде би се лијепо зивјело.Све са овако лосом економијом био би рај.Прва крађа од послодавца који краде радника не плацајуци мy цјелу плату на рацун,закидање годисњих одмора преко дуплог књиговодства па намјестени тендери јавне набавке,полиција сто не писе казне у будзет него себи у дзеп па до виси инстанци које милионе узимају за себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

30.03.2019 07:35

Да му вјерујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Бабић

30.03.2019 07:37

А литре вискија што су испијене, кад сте Ви и Додик направили "нагодбу*. Копча вам је Слободан Зец који је без правосудног испита постављен за помоћника министра правде. А тип нема појма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.03.2019 08:08

Потписујем Зец је дно дна А овај неартикулисани ретард да га не гура Додик не би стигао до судије основног суда Он Зец и Станаревиц из Цубриног Демоса прицају без самогласника ниста их не мозес разумјети

Name

ГРАДЈАНИН

30.03.2019 07:37

КО СУ ОНИ ДА ИМАЈУ ДОЗИВОТНИ МАНДАТ,ОБИЦНИ ПРЕВАРАНТИ,ДУПЕЛИЗЦИ,ПОЛТРОНИ БАНДЕ.НЕ ПРИЦАЈ ГЛУПОСТИ,ДА ЈЕ ДРЗАВЕ,СВИ БИ ВИ БИЛИ У ЗАТВОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРАН

01.04.2019 07:38

НИЧИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ! БРСЛАВИ ЋЕЛО СЕ УФУРАО ДА ЈЕ НАЈЉЕПШИ,НЕОДОЉИВ И НАЈПАМЕТНИЈИ,па ВИ ВИДИТЕ КАКВУ ДРЖАВУ ИМАМО! НАРОД ЈЕ ОВЦА КАД ОВО НЕ ВИДИ И ЈОШ НАС ПРАВИ РЕТАРДИМА!

Name

Прего

30.03.2019 07:38

Мјесто постара се дијели у централи странке, а казес да се прво мјесто ВСТВ-а добија без политицке подрске???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

30.03.2019 07:42

Тегелтија је на врху правосудне мафије.а његово образовање дискутабилно.само кад проприца свима је све јасно.само погледајте дуел емисију тегелтија и бранко периц све це вам бити јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.03.2019 10:08

Погледајте емисију гдје су гостовали овај ретард и адвокат (бивси судија Врховног суда) Владо Адамовиц. Е тек сто је та емисија посластица. Адамовиц га извод'о ко мајмунце, сто, истини за вољу, и није теско урадити трецеразредном правнику.

Name

Вук

30.03.2019 07:44

Додик и Кондић ослободјени оптужби 17 октобар, 2005 Некадашњи премијер Републике Српске, Милорад Додик и бивши ентитетски министар финансија, Новак Кондић данас су пред Основним судом у Бањалуци ослобођени оптужби за злоупотребу службеног положаја и несавјестан рад у служби. Како је саопштено у образложењу пресуде није утврђено да су Додик и Кондић у периоду од 1998. до 2000.-те године оштетили буџет за 3,17 милиона конвертибилних марака за шта их је теретило тужилаштво. Судски поступак против Додика и Кондића трајао је од децембра прошле године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

30.03.2019 08:03

Само намигивали један другом Хаха није никад разговарао са бајом хахаха

Name

Ре

30.03.2019 10:10

Како није разговарао кад га Бурле ословљава са Миланце. Па уосталом како би био предсједник највецег суда у Срспкој лик који у зивоту није написао одлуку.

Name

Процитан си

30.03.2019 08:02

Смије се убити младиц, али се не смије питати ко га је убио?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кома

30.03.2019 08:05

Шта си имао и гдје си био 95. А шта сад имаш ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папцина на квадрат!

02.04.2019 05:18

95 је био сиромасни папак, а данас је богати папак. Папак био, папак остао..

Name

Раде

30.03.2019 08:11

Цлан снсд и непознаје додика хахахха стварно смо ми глуп народ и најгора нација

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

30.03.2019 08:14

Да те нисам слуцајно ја поставио на ту функцију хало Тегелтија ово је 21 вијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЗ

30.03.2019 09:32

Он није дорастао да води мјесну заједницу, а камоли ВСТС. На том мјесту мора да буде оличење поштења а не криминалац и сецикеса

Name

Зашто не реци јавно

30.03.2019 08:16

Није ни чудо какво стање влада ВСТВ када га води кафански музицар с испод просјечном дипломом правног факултета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хапy енд

30.03.2019 08:30

Одлицни предуслови за развој истинског папка.

Name

ре

30.03.2019 08:35

Знаци саме сестице,седмице

Name

Знамо вас

30.03.2019 08:57

Народ гладан, а тужиоци и судије имају плату од 3.500,оо до 5.000,оо КМ, а криминалце нико не гони нити пресуђује, тако да имамо потпуну парализу у органима гоњења и судству, дакле слика не уређеног друштва. Зар то није јадно и жалосно. Тегелтија је предсједник ВСТС, а против Свете Јотића не смије коментарисати. Лијепо се брчкати у његовом базену. Срам те било. Наравно да си члан система који не дозвољава уређење друштва и функционисања правне државе. Јадна је та твоја правна теорија.

Name

НН

30.03.2019 08:42

А ја се сјећам када сте најављивани као српски Елиот Нес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПТПЦ

30.03.2019 08:48

Јок, мој ћаћа је . Само имаш постотак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

001

30.03.2019 08:51

Тегелтија па и поента јесте да се не састајете а да радите заједно!!! Цуј никад се ниси састао са ДОДИКОМ! Па неце ДОДИК лицно то да ради има људе који се састају умјесто њега. Не прави се луд свете ти недјељеТЕГЕЛТИЈА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

брат Ђуро

30.03.2019 09:09

Одговор је дјелимично тачан. Да ниси човјек је тачно 113% по скали госпође предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

30.03.2019 09:12

Биће неке ревизије,најављују па ето да се зна ко је ко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДД

30.03.2019 09:29

Нас народ није свјестан какви су то криминалци, да народ зна 10 % истине дигла би се и кука и мотика. Њима суд нетреба

Name

ОПАСКА

30.03.2019 09:18

НЕ , ДА НИСИ ЦОВЈЕК ОД ТИПА КОЈИ СЕ СПОМИЊЕ , НЕГО НИСТЕ ЉУДИ УОПШТЕ НИ ТИ НИ ТИП ШТО СЕ СПОМИЊЕ , ТИ СИ ЈЕДНА ОБИЧНА НАКАЗА , КОЈА НЕ ЗНА ДВИЈЕ РИЈЕЧИ ИЗГОВОРИТИ ПРАВИЛНО , АЛИ ЗНАШ ГЛУМИТИ НЕВИНАШЦЕ , ПО ТЕБИ ТО ТКЗ. ВСТС НЕМА НИКАКВА ОВЛАШТЕЊА , ОНДА ЈЕ ЛОГИЧНО ПИТАЊЕ ЗБОГ ЧЕГА СИ ТИ ТУ И ЗБОГ ЧЕГА ПРИМАШ ЕНОРМНО ВИСОКУ ПЛАТУ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцки судија

30.03.2019 09:25

Треба судијама ј.... маму кад злоупотрљебљавају своје "дозивотне" мандате . Казе један полицајац ја писем кривицну пријаву за један метак или 3 пуске исту , исти је цлан . Тузилац це саставити оптузницу , суд це је потврдити а до СУДИЈЕ је да те оплете од 1 до 10 година . Тако да имате ненормалне пресуде гдје је цовјек који је отисао куци по орузје сацекао људе и испалио на њих 15 метака добио 6 мјесеци а други слуцају у ком је цовјек на кога је пуцано и који је узвратио добио 5 година . У оба слуцаја судије су у законском оквиру и остају да то раде "дозивотно". Систем је направљен да стити приватну имовину и зивоте касте на власти , њихових послусника и сауцесника у пљацки . Зато Тегелтија не прави се француска собарица , иди мало код логопеда направи састанак са Лукацем па са Додиком . Договорите се ко це кога да хапси . Или це Миле вас да поцисти или цете ти и Лукац Милу или сто је највјероватније остајете сви у талу јер су реони давно подјељени . Ову твоју прицу не мозе слусати нико ко је заврсио бар средњу сколу измедју 75-е и 95-е године . Сјети се генерацио ста си био а ста МИСЛИС да си постао, спусти се мало низе бице лаксе кад треснес .

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

30.03.2019 09:26

Аха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кале

30.03.2019 09:35

Ово је страхота од закона и назови дрзаве,сама цињеница да је неко могао додијелити дозивотне мандате судијама и тузиоцима је поразавајуца за здрав разум.Другим ријецима могу ста и како хоце и понасају се као виса сила,али ипак неце моци докле хоце!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правница

30.03.2019 10:01

Студирали смо скупа, био си један од лошијих студената, ајде буди поштен па реци колико си пута полагао римско право и који пут си успуо да се провучес. По мени неби био добар правник у фирми са 20 запослених. Људи се дорадјују кроз рад, уче цијели зивот, твој посао захтијева да свају дан учиш, назалост рузно те је слусати, неизградјена комуникација, знање танко, пракса никаква, недорастао функцики коју му је Додик и странка наштимала. Зали бозе сто паметни и способни поред оваквих морају да напуштсју земљу

Name

Ре

30.03.2019 11:50

Ма није стигао да загрије књигу.... Мало Куба мало Ибиза...

Name

Нострадамус

31.03.2019 16:38

Ре Правница .Хвала сто сте написали о Тегелтији и вјерујем сто сте написали.Вјерујте ко је имало нормалан то мозе да примјети.Слусао сам га пар пута вјерујте није на висини неког бољег стедњосколца.Када га вец знате написите дал је тај уопсте заврсио право и ако је какве су му оцјене у индексу.Моје мисљење највеца је сестица и то она поклонита.

Name

Ре 2 Правница

31.03.2019 18:04

Хвала на, из прве руке датој, прецизно сроченој оцјени. Само потврда и мог (и вецине људи) мисљења о оној правној креатури. Просто јос један из категорије ликова, због којих ме срамота сто припадају мом народу (уз Мајкицку, Марковицку, Бисерку, сефа возног парка, гдју министарку финансија). Залим Бозе сто овдје проводим живот.

Name

гуз

30.03.2019 10:16

Тегелтија,Рузица,Гордана......циркус

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

30.03.2019 10:32

Свакаквих сам се фаца нагледао,а овај је најгори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРНАБ

30.03.2019 11:03

ЦУЈ ЗАО МУ СТО НИЈЕ ИМАО ЛИЦНИ ОДНОС СА ДОДИКОМ...ПА ТЕГЕЛТИЈА...НИКАД НИЈЕ КАСНО...ХАХАХАХ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

30.03.2019 11:15

Ниси ти човек пре свега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Облак

30.03.2019 11:20

Постованог каци све дупло и виседупло јер је његогово познавајуци закон да суди по правди бога и народа. Ста он ради? Он све то користи да сто боље засуска за којекакв олос умјсто да буде непристрастан и праведан. Имали иста светије да цовјек буде праведан , цаста и одан народу којем слузи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трт

30.03.2019 11:36

А чија си Спнзоруша, а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

30.03.2019 12:03

Ма овај је изгледа завршио специјалну школу и још мора ићи код логопеда али такви одговарају томе што га он не позна и није његов човијек.

Name

Туга

30.03.2019 12:23

Јок ниси,него чији си.Ниси вала ни народни,ни од права ни од закона.Да јеси и да јесте и остали другачије би све било.Овако,омладина оде,тужни родитељи ћекају старост у самоћи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

30.03.2019 12:44

Јест да нарос БиХ не зна границу између приватног и професионалног... ал у оквирума професионалног се пордазумјева савјестан, етичан, исправан рад... законски начин та проналажење ријешења по свим уставним и правним основама... значи правилно спровођење истраге и једнакост свих грађана пред судским органима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тики

30.03.2019 13:29

А какав си, гром те не убио!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафијаска власт

30.03.2019 14:08

Да је правна дрзава одавно би Ви и такви као Ви заврсили са правосудјем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки Зворник

30.03.2019 14:46

Јадни смо ми сви са оваквим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лапо - Лапо

30.03.2019 16:04

Ето мој си!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

01.04.2019 05:34

Поглед му казе да је за другу установу а не за тузиластво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Три тојћице, три двојћице, назов ме ба

01.04.2019 07:11

Ал сам се напалла, баш сам се напалла, прави мужјак, још ћелав, јој ђе ме нађе, уфффф.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

01.04.2019 07:29

ДОБРО ЈЕ ПЛАЋЕН ТАЈ ТЕГЕЛТИЈА ЗА ПАР ГОДИНА МЈЕЊАО ЖЕНУ И НЕКОЛИКО НАЈ СКУПЉИХ АУТА ПА ВИЛА САГРАЂЕНА СА НАЈ СКУПЉИМ УРЕЂЕЊЕМ! СВЕ ЈЕ ПОШТЕНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРО

01.04.2019 07:32

ОВАЈ ЋЕЛО НАС ПРАВИ ЛУДИМ СВЕ! ЦИЈЕЛИ ГРАД ЗНА СВЕ ОД СОБЕ СА ДОКАЗИМА ПА НА ДАЉЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН

01.04.2019 07:34

ВИ СТЕ ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ И ЛОПОВСКИ КЛАН КОЈИ ЋЕ БИТИ РАСКРИНКАН, СВЕ СЕ ЗНА ЋЕЛО И НЕМОЈ МИСЛИТИ ДА СИ НАЈПАМЕТНИЈИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

01.04.2019 14:58

Дијапазон ријецника и вокабулар на нивоу обицног средњосколца. Обицни муљатор дубоко огрезао у корупцији тј организованом криминалу. Само полако старац има и за тебе лијеке. Закуцаце цике и на твоја врата. А онда правац бајбокана. Гдје ти је и мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно..

01.04.2019 20:48

Елоквенција му на нивоу дијалога у некад популарним филмовима у Тарзану. Оно чувено: ... ја Тарзан ти Џејн..