Илић: Изаћи ћемо јачи, трофеј у Купу значи!

Капитен Партизана, Саша Илић, признао је да честе промене тренера нису добре, али да верује да ће Саво Милошевић, успети да подигне екипу из тешке ситуације.

Фудбал 30.03.2019 | 13:15
Илић: Изаћи ћемо јачи, трофеј у Купу значи!
"Ово уопште није сјајна ствар што је Саво трећи тренер за годину дана, то се одсликава на резултате. Убеђен сам да ће ово бити последња промена тренера у блиском времену. Сава познајем дуго, излишно је говорити о његовим квалитетима", рекао је је Илић новинарима на штанду "Дунав осигурања" на Београдском сајму.

Илић, који игра последњу сезону у каријери, наглашава да ће Партизан пребродити актуелни тежак период. "Партизан је велики клуб, били је таквих ситуација и раније, излази је из свега. Питање је само колико ће ово трајати, надам се не дуго". О Милошевићевом претходнику, Зорану Мирковићу, каже да му је криво што је отишао.

"Мирковић је заслужио шансу, као и велики број бивших играча Партизана. Криво ми је што се одлучио на такав корак (оставка прим. аут). Ситуација није била најсјајнија".

Партизану преостаје да се бори за преостали трофеј у сезони, одбрану Купа Србије, где је ривал у полуфиналу Раднички из Ниша.

"У овом тренутку је далеко титула. Сваки трофеј значи, велики је минус сезона без пехара. Никоме није пријатно, али убедјен сам да ћемо изаћи јачи из овога", закључио је Илић.

Партизан у недељу наставља такмичење у Суперлиги гостовањем Напретку у Крушевцу од 17 сати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар