Јунајтед "частио" милион за Олеа!

Остали су без тренера, али ће добити лепу своту новца на рачун. . .

Фудбал 30.03.2019 | 09:45
Јунајтед "частио" милион за Олеа!
Манчестер јунајтед ће платити Молдеу милион фунти као "гест добре воље", након што је норвешки клуб пустио тренера Оле Гунара Солскјера да потпише вишегодишњи уговор, вредан 21 милион фунти, на Олд Трафорду и постане њихов менаџер за стално.

Норвежанин је у децембру преузео Јунајтед, када је потписао уговор до краја сезоне и заменио Жозеа Муриња, док је било планирано да се након тога врати у Молде. 

Како је пренео Скај, Молде је у децембру добио половину новца, а ускоро ће добити и остатак, пошто Солскјер жели да изгради добар однос два клуба.

Откако је Солшер преузео екипу, Јунајтед је победио у 14 од 19 утакмица, а три је изгубио и клуб је поново у трци за место међу четири најбоља у Премијер лиги.

Екипа је нанизала 12 утакмица без пораза у Премијер лиги, пре него што је поражена од Арсенала (0:2). Јунајтед је тренутно пети на табели, са два бода заостатка за четвртопласираним Арсеналом.

Манчестер јунајтед је успео да надокнади два гола заостатка са Олд Трафорда и елиминише Пари Сен Жермен из осмине финала Лиге шампиона.

Јунајтед ће у четвртфиналу играти против Барселоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар