Ђинобили захвалан Поповичу: Ти си један лудак!

Ману Ђинобили, аргентински кошаркаш и дугогодишњи члан Сан Антонио Спарса захвалио се тренеру Грегу Поповичу на свему у чему му је помогао током каријере.

Кошарка 01.04.2019 | 21:30
Ђинобили захвалан Поповичу: Ти си један лудак!
Спарси су повукли Ђинобилијев дрес из употребе у сезони након што се Ману пензионисао.

Аргентинац је Спарсима био веран 16 година, а најзахвалнији је сигурно био Грегу Поповичу – због ствари на терену, а пре свега ван њега.

"Ти си осетљив, дарежљив, брижан, паметан... Лудак. Ти си једна луда особа, али ми много значиш, ни не знаш колико. Захвалан сам ти на свему што си учинио за мене и моју породицу. Учио сам о кошарци, али то више није битно. Оно што сам научио од тебе је много битније од тога и заувек ћу ти бити захвалан", рекао је емотивни Ђинобили.

"Први пут када сам изашао на терен и када сам чуо како навијате и скандирате моје име, имао сам осећај да ћу да полетим", додао је Аргентинац.

Равнодушан није остао ни дугогодишњи саиграч Пети Милс.

"Ово је посебан дан за људе у Сан Антонију, али и остале. (Ману) је овде оставио наслеђе које је веће од онога што се дешава на терену. Показао је страст, енергију и жељу за такмичењем којима је утицао на саиграче, тренере и љубитеље спорта широм света. Част ми је што сам био његов саиграч и близак пријатељ дуг низ година", рекао је Милс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар