Лалатовић одговорио Стојковићу и Вазури...

Тренер фудбалера Радничког из Ниша, Ненад Лалатовић, рекао је да је Партизан квалитетан тим, али је истакао да се његова екипа никога не плаши.

Фудбал 28.03.2019 | 20:45
Лалатовић одговорио Стојковићу и Вазури...
Лалатовић је додао да ће дати све од себе да победи црно-беле и пласира се у финале Купа Србије.

"Нама је било свеједно с ким ћемо играти у полуфиналу. Сматрам да су сви клубови који су дошли до ове фазе веома квалитетни. Ми нисмо они који воле да прете преко медија, већ желимо да на терену покажемо ко смо. Партизан је желео да добије Раднички. У изјавама по новинама то су наглашавали Стојковић и Вазура, тако да могу само да им поручим да су нас и добили", рекао је Лалатовић, преноси клуб.

Вољом жреба који је одржан у Београду одлучено је да ће се Раднички у полуфиналу Купа Србије састати с Партизаном. Прва утакмица играће се у Београду 17. априла, а реванш у Нишу 15. маја.

"Они су квалитетан тим и браниоци су трофеја у овом такмичењу. Раднички неће медијски било коме да прети, јер ми само желимо да играмо квалитетан фудбал и да се надмећемо са реномираним ривалом. Никога се не плашимо и нека победи бољи", рекао је Лалатовић.

Он је истакао и да је за Раднички велика част што игра полуфинале Купа Србије.

"Партизан свом спортском сектору за једну сезону даје петогодишњи буџет стручног штаба и играча Радничког. Њихова два играча зарадјују више него цео наш тим. Али, нас то неће поколебати, нити уплашити, јер мој тим нема такав менталитет. Ми увек играмо на победу. Напоменуо бих и да изузетно поштујем Сава Милошевића, као и фудбалере Партизана, али могу да обећам да ћемо дати све од себе да победимо и играмо у финалу Купа", закључио је Лалатовић.

Други полуфинални пар чине Црвена звезда и Младост из Лучана.

Финални меч Купа Србије играће се 23. маја на стадиону Чаир у Нишу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар