Четрдесет дана од смрти Шаулића

Данас се навршава 40 дана од смрти краља народне музике Шабана Шаулића. Неутешна породица и пријатељи дошли су на гроб како би одали помен певачу, који је трагично настрадао у саобраћајној несрећи у Немачкој.

Забава 28.03.2019 | 11:51
Четрдесет дана од смрти Шаулића
Прва на Шабанов гроб је стигла ћерка Илда са мужем, донела цвеће и упалила свеће. Одмах после ње стигла је и Санела, која је на гроб оцу спустила  беле кале. Обе су запалиле цигарету Шабану, а потом су се поздравиле са родбином и пријатељима који су дошли да одају почаст краљу народне музике. 



Супруга Гордана дошла је са сином Михајлом, одмах је пришла гробу, наслоника се и пољубила плочу. Непомично је стајала и све време плакала, док је преко пута ње плаче Шабанова сестра.

 

Михајло се не одваја од мајке Гоце, која је неутешна и не престаје да плаче.  

На 40 дана стигли су и кумови Зорица Брунцлик и Љубомир Аранђеловић Кемиш. Зорица је, подсетимо, у великој жалости, будући да јојј је недавно преминуо рођени брат Љубивоје.    

На помен стигли су Драган Којић Кеба и Илдина кума Дајана Пауновић, Нада Топцагић...



На помен је дошао и Харис Џиновић, а када га је Гордана угледала, потпуно се сломила. И Харис Џиновић није могао да задежи сузе и заплакао је као мало дете. 

Подсетимо, Шабан Шаулић настадао је 17. фебруара у раним јутарњим сатима на путу Бифилд-Бутерслох, у тешкој саобраћајној несрећи. Убио га је пијани Немац који је без дозволе дивљао за воланом. 

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тацка

28.03.2019 21:32

ПОЧИВАО У МИРУ.

ОДГОВОРИТЕ