Данас облачно и прохладно у БиХ

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно, прохладно и углавном суво вријеме са дневном температуром од четири до 10 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 27.03.2019 | 08:01
Данас облачно и прохладно у БиХ
Ујутро ће бити промјенљиво облачно, хладније и углавном суво, а само на истоку на планинама је могуће провијавање слабог снијега, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана задржаће се промјенљиво облачно и углавном суво, а на крајњем сјеверозападу, уз повећану облачност, може пасти мало кише.

Дуваће слаб до умјерен сјевероисточни вјетар, у Херцеговини и у југозападним предјелима БиХ умјерена до јака бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус девет, Соколац и Хан Пијесак минус четири, Чемерно минус три, Иван седло минус два, Јајце, Приједор, Сребреница, Вишеград и Тузла нула, Бањалука, Гацко, Сарајево и Зеница један, Добој, Зворник, Бихаћ и Дрвар два, Србац, Брчко и Ливно три, Бијељина четири, Градачац пет, Билећа шест, Требиње осам, Мостар девет и Неум 10 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар