Давор: "Стиснули сте шаку убице"

- Ви сте исти као Милорад Додик, Драган Лукач, Дарко Ћулум и Дарко Илић, можда сте чак и гори. 90 посто гласова на изборима узели сте на мртвом дјетету, казао је Драгичевић.

Република Српска 26.03.2019 | 21:11
Давор: "Стиснули сте шаку убице"
Давор Драгичевић, отац убијеног младића Давида, обратио се данас из Беча видеом члановима групе Правде за Давида, на годишњицу конференције за новинаре МУП-а РС о смрти његовог сина.

– Година дана од злочиначке убилачке конференције, од злочиначког МУП-а, од Лукача, Додика… Поздрав истинској јединој правој групи Правда за Давида, свима који сте годину дана уз мене и моје убијено дијете. Не могу вам рећи хвала, то је мала ријеч. Ви морате бити мирни и достојанствени. Ви сте група Правда за Давида и побиједит ћемо. Ја имам свој вид борбе, казао је Драгичевић, те додао:

– Бореновићу и Говедарице, данас сте завршили са мном и са мојим дјететом. И наравно, са групом Правда за Давида, јер је то група мог дјетета и ја је представљам. Данас сте стиснули шаку убице Давида Драгичевића и стали сте на страну убица мог дјетета. Све и једном народном посланику који сједи у ненародној злочиначкој скупштини је иста порука. Данас смо све завршили. Ви нама не требате, ми група Правда за Давида можемо сами. Оно што је извјесно је да ћемо ускоро прерасти у политички покрет и партију. Јер нико, ни опозиција, нема карактера. Радите шта хоћете мимо групе и мог убијеног дјетета, поручио је Драгичевић, који је  поручио свима ко год да је симпатизер позиције и опозције да изађу из групе Правде за Давида.

– Немојте да схватите ништа лично, али такви људи нам не требају који су симпатизари опозиције, посланика који сједе с убицама и преговарају с убицама. Колико год нас остане, имамо снаге да се изборимо, рекао је Драгичевић, па упутио и поруку опозцији:

– Ви да сте опозиција, Давор Драгичевић би био у Бањој Луци тренутно, а и гроб Давида Драгичевића би био у његовом родном граду. Ви сте исти као Милорад Додик, Драган Лукач, Дарко Ћулум и Дарко Илић, можда сте чак и гори. 90 посто гласова на изборима узели сте на мртвом дјетету, казао је Драгичевић.

(БН)

Коментари / 32

Оставите коментар
Name

Слобода

26.03.2019 20:14

ИДЕМО ДО КРАЈА ДАВОРЕ КО ЈЕ УБИО ЈОС ЈЕДНО ДИЈЕТЕ У ГРАДУ БАЊАЛУЦИ? ЗНАС ЛИ ТИ РАДОЈЦИЦУ НА ТО ОДГОВОР?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

26.03.2019 21:22

Назалост цитаво вријеме сте и исли у том смијеру!!!

Name

Ре

27.03.2019 05:00

Питај давора и ове из пзд они знају успут питај давора засто је побјего

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

27.03.2019 06:23

Даворе рјеши свој проблем, као што и сви други раде.

Name

Петар

27.03.2019 12:40

Сад мозе и СНСД фино погурати прицу о странци Правда за Давида. Па да се на изборима у Бањалуци сретну Радојициц, Станивуковиц и Давор Драгицевиц. Бозе ме ти опрости али није немогуце. И одвуце Давор пар хиљада гласова и добро.

Name

Јаффа

26.03.2019 20:19

Годину дана изгубио да би схватио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

26.03.2019 20:41

Није он игубио годину дана, већ ниси у току.Никад није подржавао ни позицију ни смрдљиву опозицију већ су се сами приклањали, наметали и долазили а Давор није могао никог отјерати.Поручивао је да се избори бојкотују .Сад само јасно каже што је већ говорио годину дана.

Name

26.03.2019 20:47

Е мој Даворе, па шта си ти мислио, да они хоће теби да помогну. Све је то багра, кренувши од Додика па преко Говедарице и Бореновића а Лукача да не спомињем. И онај мали балавац се још копрца док не осјети фотељу испод гузице али неће се ни то забавити.

Name

разумио

26.03.2019 20:37

Права опозиција не постоји. ПзД је будуца опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обилиц

29.03.2019 09:59

Хахаха немој молим те.

Name

Нострадамус

26.03.2019 20:57

Мислим да Давор гријеси овај пут али као сто је рекла Зора Добрицанин не треба га осудјивати.Мозда је 10%гласова опозиција добила због страдања Давида.Инаце народ је незадовољан и сигорно зели неке промјене,али се и пласе ста доносе промјене.Опозиција мора да направи неки план,а и власт да престане да пријети и уцјењују градјане.Онда би се могло реци да имамо неки вид слободе и демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.03.2019 22:09

у цему гријеси? Ста није истина? Цавиц је бар имао толико образа да јавно казе да напуста опозицију. Ова двојица би да удју ал да их нико не види.

Name

Политичка талог РС

26.03.2019 21:37

Најаче позиционаре Додиг мобилише од тзв. опозиционара или ти најбољи чувари Додига су пребјези...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бака

27.03.2019 03:49

Ја разумијм Давора сто овако прица недо бог никоме ово сто је он дозивијо али се не слазем да је опозиција деведесет посто добила гласова на његовој несреци како је Милицевиц добијо у Теслицу без иције несреце

Name

Ре Бака

27.03.2019 17:21

Опозиција је добила БЛ на основу Давора. Давор је први дигао глас.

Name

брцак

27.03.2019 00:12

ти си цовјеце ментално оболео и сто покусавас да водис неку велику политику боље нади себи неког доброг психијаторау том Бецу да те леци.О каквој организацији и покрету ти говорис.Видис да са тобом сем педесетак теби слицних особа висе нико не зели да има иста са тобом.Истина је да ти је дјете настрадало и да треба да се наде ко га је убио.А сто се тице искориставања смрти твог сина ТИ си највисе профитирао од тога и матерјално и свакако друго.ОД анонимца једног конобара за којег нико никад није цуо ем сто си се обогатио ем сто си постао неко ко се мало мало појављује у јавном зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти брцко

27.03.2019 08:12

Шта то има везе што је човјек био! Има нас доста који смо тог човјека знали и прије страдања његовог дјетета, теби је био непознат и то је сасвим у реду, али ти наводиш да ти је касније постао познат. Знаш ли ти шта пишеш?! Немаш благе везе, зашто онда коментаришеш?! Човјек се осјећа напуштено од свих оних који су му обећавали, давали ријеч. Чуо се глас његов, вапај за дјететом. Ма ко си ти да судиш шта је и како је он, ко?! Шта ти знаш о насилно одузетом животу људског бића, положеног у Црквену! Само зато јер је устао против оних који му дијете уништише, зато јер је рекао да је Давид убијен, па јер ми то знамо и вјерујемо му! Сваки злочин заслужује казну. Ух, ћути зато!

Name

...

27.03.2019 08:27

И дај мало среди тај рукопис.

Name

Странац

27.03.2019 00:45

Остаје нада да ће се ово реализовати јер и Давор нажалост много лута у својој борби. Иако ја више сумњам у карактер,образ и част народа који константно некритички гласа за режим ма шта режим радио од убистава Вукелића до Давида. Али треба почети,нема се шта чекати ако имамо примјер у Хрватској колико су у парламенту јаки Живи зид, Мост а мислим да су сада у парламенту и представници удружења грађана Франак, сви су ту због бахатости власти. Зрело је и код нас Даворе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

27.03.2019 05:26

А што се човјек налупета. Ви сте ПзД, ми ћемо побиједити, ми или ви. ПзД ће прерасти у политичку партију што је вјероватно циљ од самог почетка само те опозиција откачила јер си ти у старту покушао да командујеш и њима па није могло зато су гори. Знаш ли ти откад постоји СДС,ПДП и ти би сад на чело. Кад формираш ту своју странку која је разлика између тебе и њих. Који је разлог био да помрсио мртво дијете осим још једног твог ријалитија. И Змај од Шипова почео је од приче на гробу оца Јове. Ниси ти далеко од њега, жали Боже мртва дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тетка

27.03.2019 06:01

Хоце да осније партију.! Та партија це одмах пропасти на самом старту,јер неце добити потребан број гласова народа.Немам дилеме око тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXX

27.03.2019 06:27

ЗЕЉКУ СИ ЗАБОРАВОЈО НАПОМЕНУТ И ОНА ИГРА У ТОМ КОЛУ ПОЗДРАВ ЗА ДАВОРА ЛЕГЕНДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

риалити

27.03.2019 07:18

нема од тога ништа, да се пзд региструје као политичка странка, па напустили би вас и ови који су за сада уз вас, доста нам је странака и позиције и опозиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

27.03.2019 08:27

Напокон си видио како су те и засто подрзавали.А сад си и сам доказао да се политика умјесала у тај слуцај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам те!

27.03.2019 09:23

Шта је требао? Бити са онима који су му дијете поништити са лица земље??? Нада умире задња и човјеку је сламка спаса.

Name

Посавина Р.С.

27.03.2019 08:41

Од поцетка сам подрзавао Давора, сматрао сам и даље сматрам да је губитак дјетета страсно и не дао Бог ни једном родитељу то да доцека! Медјутим, ово сад сто прица је несто веома лосе, казе опозиција добила гласове на основу тога, Додик му је први досао, после тога опозиција .....која је изгубила изборе на залост...додик је опет својим преварама и способности досао до власт... Медјутим, Даворе, сто си побјегао ис Р.Српске? ? Даворе, засто си напустио ПзД?? Сто ниси с њима сваку веце? Ено Драско је оптузен за ста си и ти, па је био у притвору, добице казну итд....тако би и с тебе било ако се утврди да сте уцинили кривицно дјело, а ја се надам да нисте ни један... Ако казес да се пласис за зивот, да це те убити.... Изволи објави снимке сто имас ,објави убиство и отмицу покојног Давида, објави све сто имас....па це јавност видјети све то и вјервотано це се другације реаговати....Јер ако остане на овамо, ви цете постати нека партија и све је изгубило смисао, јер на убиству се не оснива партија политицка.....не осинива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.03.2019 09:38

у потпуности се слажем, све је изгубило смисао онај час кад је Давор напустио, односно побјегао, не знам шта је добио с тим, али знам да је изгубио већину подршке од народа. У сваком случају случај треба да се ријеши, без обзира на све.

Name

УСЛУГА ЗЛОЧИНЦИМА

27.03.2019 08:47

Даворе грешку си направио велику зашто си побјегао . Оставио си људе из ПзД на милост и немилост своје дупе си извуко дате нехапсе а остале нека хапсе . Дасу хтјели дате убију убили би те и прије кад си хапшен За своје дијете непреже се ни од чега . Нису те смјели убити тоји лукачеви полицајци свјестан је Лукач ако би те убили тек онда би дигли немире и бијес у народу далеко од тога да Лукач неби то наредио али нема петљу од народа он би убио сваког човјека који те подржаво али несмије НАЈВЕЋА ГРЕШКА ТВОЈА БЈЕЖАНИЈА И ПОКРЕТАЊЕ СВОГ МРТВОГ ДЈЕТЕТА И ЈАВЉАЊЕ ПО МЕДИЈИМА СА НЕПОЗНАТИХ ЛОКАЦИЈА БИО САМ НА СКУПУ ТЕ ВЕЧЕРИ НИЈЕ ТРЕБАЛО ДАСЕ БАНДА ИЗАЗИВА ДА ПРОГАЊАЈУ НАРОД И ХАПСЕ ПОСЛЕ СКУПА ТВОЈА БЈЕЖАНИЈА МЕ ИЗНЕРВИРАЛА КУКАВИЧКИ ЈЕ ТО ИЗВЕДЕНО пусти опозицију Станивуковића мали жели сигурнију БЛ Р С неку бољу будућност али такво блаћење њега и сличних неможе се ништа постићи БАХАТА ВЛАСТ ЋЕ ОСТАТИ И ДАЉЕ ДА ПЛАЋКА И НАРОД ПОНИЖАВА И ТЈЕРА ИЗ ДРЖАВЕ . Ја лично тебе осуђујем зашто ниси остао дасе Банда присили да открију злочинце као своје штићенике Све си пореметио са своим поступцима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

27.03.2019 10:22

Драга опозицијо тражили сте добили сте,Није ми јасно да још има наивних да са њима Давор манипулише из Беча,драго ми је да сам одма сватијо да је то било све и свашта само нај мање правда за Давида,а нажалост немогу да вјерујем да још има ових који нису сватили да то није то,Опозиција је то хтјела искористити али сада јим се одбија од главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

29.03.2019 20:10

Не слажем се. Опозиција је поступила на начин на који би поступио сваки норамалан човјек. Прелијетање у табор владајућих нека иде на част и образ тих људи. Вјерујем да ће опозиција и даље истрајати на овоме јер је то једини исправан и легалан пут, ако хоћемо да имамо државу. Као што рече госп. Ферагет Давору је дозвољено и да понекад претјера јер само он зна како се осјећа.

Name

изманипулисан

29.03.2019 18:46

Стално се мијења концепт, ко је са групом, кад ће се шта десити и рокови. Уз дужно поштовање према болу, али јако неозбиљно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емина

31.03.2019 17:30

Не знам дали се ови људи сто остављају овако рузне коментаре боје бога за своју дјецу. Свако од нас би радио исто за своју дјецу не дај бозе никоме да дозиви овако несто.

ОДГОВОРИТЕ