Величковић на терапијама!

Капитен Партизана Новица Величковић опоравља се од повреде скочног зглоба и очекује се да заигра на другом дуелу полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге против Звезде у суботу.

Кошарка 26.03.2019 | 20:15
Величковић на терапијама!
Црвена звезда повела је 1:0 у полуфиналној серији плеј-офа АБА лиге, након победе над Партизаном резултатом 106:101 у продужетку.

Црно-бели су одлучујућу битку у додатних пет минута водили без помоћи капитена Новице Величковића, који је у 37. минуту морао да напусти паркет због повреде.

Величковић је доскочио на ногу Мајкла Оџа и том приликом изврнуо зглоб. Уз помоћ саиграча је храмајући изашао из игре и више се није враћао на паркет.

Капитен Партизана је због уганућа скочног зглоба одмах кренуо на терапије, али још увек није познато да ли ће бити спреман да наступи на другом мечу полуфиналне серије против вечитог ривала.

Партизанов савезник у новонасталој ситуацији свакако су атипичан распоред плеј-оф серије и дуга пауза између мечева.

Наиме, друга утакмица, у којој ће Партзан бити домаћин, на програму је у суботу од 19 часова, односно недељу дана након првог сусрета.

Повреда, на срећу, није теже природе, изискује мировање, али знајући жељу Величковића, и то колико воли дербије, извесно је да ће ако буде иоле постојала шанса да заигра, сигурно наступати на другом мечу против Црвене звезде.

Тешко је замислити да Партизанов вођа, познат по борбености, пропушта утакмицу у којој је улог даљи опстанак у плеј-оф серији против Црвене звезде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар