У мају се враћају у Београд

Глумица Јелисавета и кошаркаш Милош Теодосић једва чекају да ћеркицу упознају са породицом, пријатељима и колегама. Како сазнајемо, то ће се догодити за два месеца када трочлана породица стиже у Београд.

Забава 26.03.2019 | 08:48
У мају се враћају у Београд
Јелисавета Теодосић породила се у Лос Анђелесу 13. фебруара, када је на свет донела ћеркицу Петру. Поносни тата Милош Теодосић још увек се навикава на улогу оца јер је убрзо по рођењу наследнице морао да се придружи репрезентацији у Србији.

Ипак, сада када се вратио код својих принцеза у Америку прихвата све обавезе везане за ћеркицу са којом ће у родну земљу допутовати у мају. Како сазнајемо, то је време када ће Јелисавета морати да почне са снимањем серија и филмова које је унапред договорила, а Милош се припреми за летњи камп који малишанима држи већ четврту годину заредом. 

- Још пре Јелисаветиног порођаја идеја је била да у Србију дођу крајем априла, почетком маја, јер је она унапред договорила снимања наставака серија у којима је играла пре трудноће. Пошто се са сета повукла пре него што је планирала како би се посветила трудноћи, она једва чека да се врати на позорницу. Они ће заједно са бебом у мају стићи у Србију. Јелисавета већ код себе има неколико сценарија чија реализација је чека по повратку и увелико учи текст за поједине улоге. Неизмерно се радује повратку у Београд, томе што ће Петру упознати са свима, али и повратку на посао - каже извор .

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драшко

26.03.2019 14:44

Једно питање: "Кад је развод?". Штета је да у ова луда времена не дође до развода и тако да наша "јавност" буде заинтересованија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПА,

26.03.2019 21:48

КАДА ПРОЂЕ ПУБЛИЦИТЕТ.