"Караџић треба да одговара"

Пресуда Радовану Караџићу ових дана изазвала је бројне реакције, од осуда па чак и оних који су му први изрекли јавну пресуду да је "ратни злочинац и да треба да одговара пред судом" и не само он него и "они који га славе и од њега праве националног и епског хероја". То је био Милорад Додик који данас покушава да буде "велики" Србин.

Република Српска 25.03.2019 | 10:16
"Караџић треба да одговара"
"Ја сам увјерен да Караџић и људи око њега који су заиста учинили злочине и проузроковали страдање свих народа овде апсолутно треба да одговарају пред судом и да не могу бити никакви национални ли епски хероји и да их слави било ко. Ја мислим да су то људи који не заслужују пажњу народа него требају одговарати и треба склонити све оне који су у институцијама власти или било гдје у институцијама система усмјерени да напарвае мит о Караџићу и направе легенду од њега".

Ово су ријечи Милорада Додика које је изговарао 2004-е године (и не само тада) док су ловци Хашког трибунала тражили главу Радована Караџића. 

Како је Додик говорио 2004., 2007. и 2019. године погледајте у видеу:



БН ТВ

Коментари / 112

Оставите коментар
Name

Јаффа

25.03.2019 09:18

Превише је политичко-тајкунске мафије увезано са њим у разне послове и талове, из више држава. Тешко се борити против те хоботнице. Нека је Бог у помоћи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВИ

25.03.2019 10:43

Ми добро знамо борци ВРС ко је цовјек са сто лица!!! Од онога који је са Америма на силу досао на власт до " великога" Србина који је унистио РС институцијално и економски, који растијера насу омладину и цијеле породице по западу да раде све оне послове који они неце... тузно и јадно...иии опет има малоумника који вјерују у његов лазни патриоризам!!! И оваквим стварима требате стално демантовати његове обмане и лазиии!!! Ваљда це се једном народ опаметити и знати препознати истинске патриоте, који су стварали РС са пуском у руци, а отијерати ратне профитере и дезертере!!!

Name

ре рви

25.03.2019 10:55

Ок слазем се, али реци ми и нам, засто онда упорно ГЛАСАТЕ за њега, засто се одусевљавате његовом бахатосцу, и засто вјерујете његовим лазима о самосталној Републици Српској? Па ни Карадзиц није о томе говорио?

Name

Цовјек од ријеци!

25.03.2019 11:00

Све сто је обецао пре двадест година Додик је испунио и урадио,сваког Србина који је исао у рат срозао да.му.јије.ни до цега а камо ли до РС а,па до политицких и војних лидера,њих је набио у тамнице и дугогодисње робије.Ста се сада цудите,обецано испунио,зарад пљацке и лицног богацења њега и кумова,а ви Срби пасите траву

Name

Сви мислимо

25.03.2019 11:09

Ста је спорно, то сви мислимо. Проблем је сто фасисти и геноцидаси који су протјерали 450000 Срба из Федерацији и исто толико из Хрватске нису одговарали ни за ста. А ми не ститимо ако је било ко код нас нацинио зло макар једној особи

Name

Коментар

25.03.2019 11:13

Стета сто велеиздајници, преваранти, сверцери, профитери и политицка тендер мафија неце никад одговарати пред судом...а то су највеци злоцинци према сопственом народу.

Name

ДА

25.03.2019 11:34

ОВО ЈЕ ВЕЛИКО ЗЛО КОЈЕ ЈЕ ЗАДЕСИЛО РС. ОВО ЈЕ СОТОНА У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ ИСТО КАО СТО ЈЕ ХРИСТОС БОГ У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ.

Name

Рудоња

25.03.2019 12:18

издајник изрод ,маниоулатир ,криминалац.

Name

Милорад Додик

25.03.2019 13:25

То нисам ја... То је моја Сцхаума!!!

Name

ре

25.03.2019 13:32

Ништа занимљиво, тада је говорио истину а данас ла*е, "велики" Србин се постаје тако што мора лагати себе па и оно око себе а "издајник" се постаје говорећи истину, Ћосић је добро рекао "лаж је облик српског патриотизма".

Name

Баја велики

25.03.2019 13:59

Код мене је увијек оно како вјетар дува тако млатим празну сламу

Name

Комшија

25.03.2019 15:30

Сваста је Баја говорио о Радовану Карадзицу и Ратку Младицу. Називао их кукавицама јер неце да се предају и оду у Хаг. За Радована је 2005. изјавио да је узео 35 милиона км из дрзавне касе РС. Висе ни сам Баја не зна ста је све слагао. П.С. Одговор за овог сто је написао како се постаје велики Србин. Велики Србин се постаје тако сто се вјера не прода за вецеру, као сто су је продали твоји преци. Процитај ста је Меса Селимовиц рекао засто се осјеца као србин.

Name

КАМЕЛЕОН

25.03.2019 16:29

Да смо на вријеме препознали злочине које су појединци из реда Срба неспорно починили, процесуирали и затворили извршиоце, данас не би било ове приче. Данас би Радован, Ратко и сви они који немају везе са злочинима били на слободи. Али, у рату је било сакриј и пусти кад се рат заврши. Било је злочина и према сопственом народу, па се ћутало. Коме је и када одговарао бивши командир СП ''Кула'' Ћена, због убиства припадника резервног састава ПС ''Кула'', Србина, избјеглице, часног и поштеног борца. Никоме и никада. Због чега, због спреге са тадашњом владајућом кликом.

Name

РОМАНИЈА

25.03.2019 18:11

Који је ово рундов мајка га никад не роди, и опет народ гласа за њега и СНСД, зато и нестајемо. Сљедеци избори ако не буду отријезњење народа и овај побиједи, РС за 10 г.сама себе це укинути а народ сав иселити. Да је Радован овдје умјесто на робији, Додик би стале око Лактаса цистио. Захв.издајницима и америци , а и сто Радована нема , овај је постао владар зивота и смрти српског народа. Који лицемјер и лазов. Јадна нама мајка с нама самима какав смо народ и на ста смо спали и ко је све србин. Додик има циљ да укине РС а један од нацина је изгладњивање , а то знаци да народ пакује кофере, други нацин националистицка реторика која одбија инвеститоре, туристе, треца, униставање привреде , све паре у Б.луку гдје це на крају само у њој срби остати а остало отици у Калифат Бакиров , арапи све висе долазе и купују, на крају и Б.лука иде за велике паре. Ово ко није сватио ја га залим. Ми смо народ пред нестанком а Америка то свјесно ради преко Додика. Е моји срби срби. Нек нам је господ на помоци

Name

Рисојевици

26.03.2019 12:39

Бурле, мозе на крају пјесма: "јаци смо од судбине.."?

Name

реx

27.03.2019 15:28

Па Додик сам каже да је био млад и неискусан и вјеровао у суживот.

Name

Миле

25.03.2019 09:25

Просвјетлио се миле....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

25.03.2019 11:32

Нас мили прецједник...ја његово мисљење тек узимам за озбиљно кад пета верзија изадје о неком питању ал да су пријасње цетири верзије скроз друкције. Онда му полако поцињем вјероват.

Name

Несретни

25.03.2019 13:35

рудоња ,ко си ти? нсто плаћеник ,шверцер ,љигавац ,човјек без културе и морала... одговори рудоња зашто је Радован злочинац??? одупро се Радован исламизму и формирао покрет да одбрани и створи Републику Српску.. ако си рудоња ти нез памети и памћења има нас што добро памтимо и знађо ко уби свата и формира исламску војску.. рудоња ,зачепи коначно и не спомињи Радована у негативном контексту..

Name

Босњацки Унитариста Додик Милорад

25.03.2019 15:14

Милорад Додик ради на пројекту Унитарна Босна. Замајава сире масе и одвраца пазњу од процеса који се одвија овог тренутка, и правца у коме се иде. Размислите мало, бар ви мало паметнији.

Name

сељак

25.03.2019 09:28

ПИЦА СА ТРИ ЛИЦА '

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИзТексаса

25.03.2019 09:28

Ја сам родјени Србин из Бања Луке... Знате ста, ево ме у Америци земљи коју толико мрзимо. Радим, ради ми и зена, троје дјеце имам, раде и они. Овај најстарији се озенио, лијепа Американка снајка. Кцерка има црнца за момка, уопсте не видим проблем... Једноставно сам се отворио свијету и Америци и супер ми је. Вјерујем у Америку. А ви сте будале сто са Америком мислите ратовати. Овдје влада слобода и мир медју народима. Овдје сам гласо за Обаму, црнац је па ста? Кад би код нас у Србији мого нпр. Турцин да буде предсједник? НЕ не... заостали сте ви да схватите америцки сан. Мени је супер. Отисо сам до Аризоне видио прелијепе пустиње и кањоне, крајолике и ријеку КОлорадо као у филмова Клинт Еастwwоода а онда исо сам и на Аљаску мало видио љепоте и цистоцу. Ма код нас нема ви се гусите у најлонским кесама у Врбасу, Дрина прљава од крви срам да вас буде. Ајде стоко, нека нас је Клинтон мало васпитаво да је Бог дао јос пар мјесеци. Доста ми је ових главоња за које гласате. Гоод бyе фром Америца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.03.2019 10:49

Тако размисља Србин из Америке а како размисља из Русије или с Балкана,боље нам је не знати!

Name

ИЗКРАЈИНЕ

25.03.2019 10:51

Нека тебе јос преваспита са ОУ, јер ти оцигледно јос треба кад призељкујес родјеној и неродјеној дјеци преваспитавања бомбама и отровима. Поганије ствари нисам цуо. Овдје мозес да добијес само оно сто ти церка добија од зета. Ово ти је реципроцан одговор на твоју констатацију за преваспитавањем бомбардовањем и тровањем цијелог народа. Бог нека ти помогне, јер си добро застранио.

Name

патриота

25.03.2019 10:55

Само ти живи и даље у Америки у великој слободи и поштењу.Ако си толико поштен реци ми имал рата да Америка није почела.........ето толико мој Тексашину

Name

Ре теxас

25.03.2019 10:56

Свака цаст за размисљање. И ја сам муслиман из Бањалуке...зивим и радим у Сведској. И овдје нас све исто гледају и закон исти за све. Овдје се висе постујемо, цијенимо и волимо и ми сви разлицити из еx yу. Јебо политику која се заснива на национализму умјесто на зивотним проблемима. Гдје није национализам на тапети ту политицари немогу лоповлук радити а да нико не реагује. Ту се мора показати резултат за боље народу да би успио придобити гласаце а не такмицењем ко је веци патриота.

Name

Неw Yорк

25.03.2019 11:16

Србин је најугрозенији код Срба,тако исто и Босњак код својих,овај запад је за њих недокуцив,мозак им се опоганио и затупио а о пакости,не треба ни прицати,зато им Бог даје како су и заслузили.

Name

Ре ре Теxас

25.03.2019 11:18

Они који заиста узивају у трецим дрзавама у које су отисли, њих не занима ниста овако. Сви ви који висите по овим порталима и пратите сваки дан ста се овдје десава, ви патите за овом земљом и нисте срецни тамо.

Name

Вјеруј

25.03.2019 11:47

Свако нека одговара за своје што уради и носи свој терет, тако и ови који су нас увели у сра.. ратовања. Била сам дијете када је почео рат и никоме од ових политичара не могу заборавити како су своје народе ЗАВАДИЛИ, повели у РАТ, МРЖЊУ, РУШЕВИНЕ, ГРАНАТЕ, МЕТКЕ, КРВАВЕ РИЈЕКЕ... КАЖЕМ ДОСТА ЈЕ, ЖЕЛИМО ЖИВОТ, ЖЕЛИМО ЖИВЈЕТИ, НИКАДА ЗАБОРАВИТИ НЕВИНО НАСТРАДАЛЕ, А ЗА ЗЛОЧИНЦЕ КОЈИ УБИЈАЈУ СВОЈЕ НАРОДЕ НЕМА МЈЕСТА У МОМ СРЦУ!!! ТАКО И ДАВИДА НОСИМО СВАКИ ДАН СА СОБОМ ГДЈЕ ГОД ДА КРЕНЕМО! Истином до Правде за Давида Драгичевића❤️

Name

ре

25.03.2019 12:04

Јер да ти било шта знаш знао би и ово....све је бизнис; хттпс://yоуту.бе/WЗдWЗ4ец3ВА

Name

Ето

25.03.2019 13:39

теби црнаца за зетове ,демократије а о Републици Српској да ниси више ни ријечи проговорио .. јеба ла те америчка демократија ,обама и сви црнци.. биједо ,имаш ли ти корјене ???

Name

Ре Из Тексаса

25.03.2019 15:33

ови коментари су добродосли да се свако ко је отисао подсјети засто је то била исправна одлука.

Name

Огњен

25.03.2019 22:35

Сам кажеш да мрзиш Америку, сам себе називаш стоком!!! Ти си куртон из Бања Луке тако ће и остати без обзира што си се отворио(пробушио) према свијету

Name

Дада

25.03.2019 09:29

И шта још да се дода ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

25.03.2019 09:29

Овај милокрад је све осим цовјека треба му дати нај вецу дозу и нај јацу терапију за смирење и онима око њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Три у један

25.03.2019 10:32

Све је у њему, све је збркао као босански лонац

Name

То србине

25.03.2019 11:15

УЖИВАЈ ЖВАЉО ШТО ТИ МИ СТВОРИСМО МИ ЋЕМО ТРУНУТИ ПО ЗАТВОРИМА А ТИ ЖВАЉО САМО КРАДИ ДАБОГДА НЕ ИМАО КОМЕ. АМИН БОЖЕ

Name

Баја

25.03.2019 09:31

Добродосао Миско на "слободну територију" , ослободјену од Радована, Ратка, Милана, Давида, Новака ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

25.03.2019 09:31

Тако це сутра кад буде највеци боснац говорити против срба ,потврдјено доказанао да смо најгора нација и народ !!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

25.03.2019 09:33

Шта? И годишња доба се мијењају. Тад му је одговарало тако а данас 2019 овако. Он се прилагођава како је њему боље. У чему је ту проблем? Свако се бори за себе, неко успјешно неко мало мање. Него, је ли то почела поново кампања за неке изборе? Попустите ви више нас од њега а боли мене за Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре па

25.03.2019 11:25

Мрцино, нико никоме не оспорава да се бори за себе. Али ово тролично говедо је изабрано да се бори за све нас, плаћен је нашим парама да се бори за све нас. Он за себе покраде док ћемо ми сви пред свијетом да одговарамо за његова дјела и ријечи. А кркани попит тебе од дрвета шуму не виде...

Name

Кхал Дрого

25.03.2019 09:33

Тако је говорио Додик. Љета господњег 1997-е. Из времена када је био опасно застранио. Већ деценију и кусур не говори тако, већ када је др Караџић у питању, исправно размишља. Парадокс је да данас они који су застранили (има један портал који није ни обујављивао коментаре када би пресуда др Караџићу, мишеви), набијају на нос Додику те изјаве из времена када је застранио. Како год, др Караџић плаћа цијену јер је радио у корист свог народа, није слушао, а некад би и пркосио силницима, велики "гријех". Ваљани и честити људи ће то цијенити, погани и малоумни људи ће га клеветати, хилити. Историја ће га и тако рехабилитовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пих

25.03.2019 11:55

Е да.. Лако је данас говорити да је он тада застранио, свашта и тебе. Ајде бато,.. Сад је он застранио, пријетио људима да морају гласати за СНСД, ИШЛО ЈЕ ТО ЈАВНО.. нешто си ти побркао.

Name

Милан

25.03.2019 09:34

Сувисе је иста говорити о оваквим људима,и ја се неосјецам као да смо исти народ ја и ови људи поцев од додика ,зељке,лукаца ,вуцица,брнабицке итд.....боље нам је било под окупацијом турака нег под окупацијом ових оргиналних срба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамус

25.03.2019 09:34

Па ви срби сте веци цигани од нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све сто

25.03.2019 09:37

Све сто је обецао пре двадест година Додик урадио,сваког Србина који је исао у рат,па до политицких и војних лидера набио у тамнице и дугогодисње робије.Ста се сада цудите,обецано испунио,зарад пљацке и луцног богацења,а ви Срби пасите траву

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

25.03.2019 09:37

Милорад Додик, и цитава његова власт, и његови на функцијама су опуртунисти. Како вјетар дува, тако и они. Сутра да му Запад казе другације он би другације. Једноставно само ловац на власт и сопствени интерес. Историја це показати ко је он стварно био, јер оцигледно народ то не зна! Дзаба ови снимци када је народ кратког памцења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

25.03.2019 09:39

Није то ништа необично. Овај човјек се окреће као сунцокрет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјулса

26.03.2019 01:20

Ста Доде брига изакога осим своје фамеллије то је са 100 лица за 100 лира у 100 вира и сви остали су такви у БИХ пропас за народе и дрзаву гдје влада оваква мафије ја сам преко баре ,али немогу да невидим ста се ради у мојој земљи 21 вјека отворите оци моји Босанци ,сви ми смо Босанци гдје год зивили ,нас је пасфорд БиХ ,а у својо земљи незнам космо сви су нас продали и само се вртимо у круг има 30 љета размислите добро нигдје не цвјетају рузе треба и њих залит ,али запантите добро да их је најљепсе залијевати у свом завицају свако добро ..

Name

Камелеон

25.03.2019 09:40

Камелеон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АААА

25.03.2019 09:42

Драги нормални људи могу вам поруцити да је близу крај овог лудила ,Додик зна ста му се спрема зато трцкара седмицно у београд ,у босни и херцеговини се спрема дрзавни удар који це збрисати републику српску за 24 сата ,српски народ немозе опстати са оваквом политиком и реториком хрвати само сто неиздахну кладионице их цувају али и томе це крај а нама се писе црни сценаријо ,па ви подрзајите криминалце србе оргиналне

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

25.03.2019 09:45

МИ КОЈИ СМО СТВАРАЛИ РС СВЕГА ТОГА СЕ СЈЕЦАМО? ЗНАМО МИ КОЛИКИ ЈЕ ТО ПРЕВАРАНТ И КРИМИНАЛАЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.03.2019 11:01

Па зашто онда шутите ко' пичке

Name

План б

25.03.2019 09:45

Хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

25.03.2019 09:47

БТW Милораде питали су ме Срби са Косова када ће Милорад "највећи Србин" доћи на Косово!? Одговорио сам им да тај филм НИКАДА неће гледати!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

25.03.2019 09:48

Лазов. преварант и западњацки слуга. Ловов и пљачкас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плавшић-Додик

25.03.2019 09:52

Не браним Караџића што је био ратни профитер који је у по рата пљачкао свој народ који је продавао непријатељу оружје, гориво и друге потрепштине преко прве линије фронта и што је морао завршити у Хагу али њему је изречена превисока казна. Ратка Младића ми је још више жао зато што је био као војно лице поштен по тим питањима - кад је рат онда се ратује. Фрањо Туђман је имао свој особни авион а да није одговарао за поријекло толике имовине а није одговарао ни за ратне злочине. О Муслиманима (Бошњацима, Шиптарима, Муџахединима) да и не говорим шта су све радили и за шта су све амнестирани. НАТО бомбардере и њихове налогодавце није могуће оптужити зато што су најјача сила на свијету. Насер Орић је био само 3 године у Хагу а све остало му је даље прогледано кроз прсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб

25.03.2019 18:50

Заиста мислис да суд у Хагу воли босњаке, шиптаре, мудзахедине? Требамо истину погледати у оци ако зелимо напријед.

Name

Били

25.03.2019 09:53

Нико цудо. Сваста цемо ми цути од њега док је на власти. Гори је од сунцоктета једно мисли, друго прица и треце ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

царлито

25.03.2019 09:55

Први Србин Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бабић

25.03.2019 10:02

Радован у Хагу и на доживотној робији!Ронхил Нафталиновић загосподарио Српском као Богдином Подворницом.Пјесник и патриота на дну,месар и пољар и при томе невидјени криминалац и лажљивац сопственог народа,на пиједестолу Лакташке Кореје.Страшно!!!Краљ шатри неминовно води народ ка имбецилности,исељавању...Јаду и чемеру.Мало нас је гуја опасало и божијих клетви стигло,какви нас слијепци,неминовно воде ,у живо блато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја, Бурле

25.03.2019 10:13

Највећи лажов, сунцокрет, превртанер, кабадахија, криминалац, сељацина и све најгоре на овим јадним, опљачканим просторима. За шаку марака ће продати и оца родјеног. Али, правда је упорна и достизна! Убицо, ко је убио Давида и осталу дјецу? Ти си наредио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

25.03.2019 10:14

Па ко још вјеруије у Додиков патриотизам. Сасвим случајно сам имао прилику да лично из његових уста чујем да га поред породице једино занима бизнис, новац и кошарка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истинољубив или парољубив неки цовјек

25.03.2019 10:17

Посматрајуци овог истинозборца сјетих се и бомбардовања. Посто отприлике у исто вријеме Албанци преузимају апсолутну власт на Косову и Метохији и Додик у Републици Српској сигуран сам да се ова два кобна догадјаја у историји српског народа могу објаснити на веома једноставан нацин. Американци отимају Косово и Метохију (силом орузја) и предају Албанцима да га цувају, а са њим и српски народ и српске светиње и српску историју. Американци отимају Републику Српску од оних који су се за њу борили (дрзавним ударом) и предају је Додику на тацни на цување (Брцко, српска историја у Јасеновцу).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милкс

25.03.2019 10:19

То је давно било. Једноставно цовјек је промијенио мисљење. Напријед предсједнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

25.03.2019 13:27

Само да рата небуде.

Name

ДЈУРО

25.03.2019 10:31

МОЗЕ ЛИ СЕ ОВАЈ НАЗВАТИ ЦОВЈЕКОМ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Б.

25.03.2019 10:35

Замислите да је неко до сада биљежио све изјаве овога човјека,па онда те изјаве њему самом саопштио,али му нереци да су његове.И онда тразити од њега да процјени човјека који је дао те изјаве.И он би сам процјено да се ради о ненормалној особи у сваком погледу 100% ! Е сад ,он би те изјаве цуо у неком кратком периоду од пар дана,а ми слусамо његове будаластине скоро 3 деценије , мозе ли он уопште схватити како је нама !?? Ако схвати неким цудом ово што сам написо,нек узме све сто је покрао и нек иде,што је доста,доста је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срам

25.03.2019 10:37

Срам те било, дјубре једно превртљиво, па да ли ти знаш ста причаш!!! Ста си ти уопште!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац ВРС

25.03.2019 11:12

Срам те било Милораде,тебе и све оне који се твојим лажима одушевљавају!

Name

велико постење

25.03.2019 11:06

Највеце злоцине је урадила владајуца елита у Републици Српској јели вас имало стид успоредите своје плате са платама радника у производњи а пензионере да не говорис повезанаје мафија и тузиластво са владајуцом елитом дрзаво јелите стид када и мртви бјезе из тебе које убио давида!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

25.03.2019 11:08

Радован Караџић: Тадић је узео 5.000.000$ за моју главу! Његово хапшење и даље велика тајна: Радован Караџић, бивши председник РС који је 24. марта у Хагу осуђен на 40 година робије, тврди да је Борис Тадић са најближим сарадницима за његову главу од Американаца наплатио чак пет милиона долара! Наиме, Караџић је убеђен да је Тадић, садашњи лидер СДС и бивши председник Србије, заједно са својим шефом кабинета покојним Миодрагом Микијем Ракићем, бившом министарком правде Снежаном Маловић и тужиоцем за ратне злочине Владимиром Вукчевићем сковао заверу како би наплатио пет милиона долара! Реч је о уцени коју је расписала америчка владина организација „Риворд фор џастис“ („Награда за правду“). Американци овај новац исплаћују директно особи која донесе информацију и омогући хапшење бегунца, а према правилима, „добитник“ може сам да одлучи када ће, у којој земљи и у којој валути преузети награду. После Караџићевог хапшења, званично никада није саопштено да ли су и коме милиони исплаћени, док је одговор на ова питања већ годинама немогуће добити и од надлежних државних органа у Србији. Финансијски дил Адвокат Светозар Вујачић, који је у време хапшења заступао Караџића, каже да начин на који је бивши председник РС ухапшен директно потврђује да је милионска уцена исплаћена. – Из Караџићевог исказа, који је објављен први пут после осам година, произилази неколико питања. Прво, ко је и на основу чега Радована три дана држао у тајном притвору, без решења судије? То није било хапшење, већ киднаповање! Зашто је Караџићу ускраћено право али и обавеза да обавести некога да је приведен? Није му било дозвољено чак ни поруку да пошаље. Зашто? Очигледно је замисао била да нико не сазна да је заточен и да се добије време за наплату расписане уцене… – истиче Вујачић, додајући да ово упућује на сасвим основану сумњу да је неко узео милионе: – Основано сумњам да су тадашњи председник државе Борис Тадић, министарка правде Снежана Маловић, шеф Тадићевог кабинета Миодраг Мики Ракић и тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић све ово извели како би узели и поделили награду од пет милиона долара за Радованово хапшење! Не постоји другачије објашњење зашто је Караџић три дана био на тајној локацији, потпуно изолован, зашто му је све што је имао одузето и никад му није враћено, али и чињенице да нико није ни покушао да му утврди идентитет… Дакле, од старта се знало ко је он, само се куповало време како би се финансијски дил обавио – тврди Вујачић. Борис Тадић и Снежана Маловић се овим поводом нису оглашавали, док је Тадићева саветница Марина Комад одбила да било шта каже за за медије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди бре..

25.03.2019 18:52

Зна се добро ко га је откуцао. Онај што је знао гдје је. Па аболиран за почињена тешка кривична дјела.

Name

велико постење

25.03.2019 11:12

Злоцин су уцинили они сто су досли на власт на тенковима СФОР-а и то на свом народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

25.03.2019 11:13

Ови су уцинили веци злоцин од дахија али над сопственом народом

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

25.03.2019 11:14

Теско теби дрзаво са оваком власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Родић

25.03.2019 11:21

Ниста не коста лагати.овај свијет и поцива на лазима и преварама.све је проституција и ријалити.кад те купе за посланика за 200 х марака ста си него проститука..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин Савић

25.03.2019 11:22

Како је могао продати брата Србина за мизерне Америчке доларе и то је сад ваш Председник? Сад би да се пере јер нестигоше долари на рачун!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

25.03.2019 11:22

Како сте смјели објавити овај снимак??? Ово овај камелеон никад није изрекао као ни све остале лази које струцно и корисно малипусе глупим народним масама, док његов као и свих око њега ,банковни рацуни добијају све веце новцане цифре. Обавезнице се продају да се неби догодио социјални немир и онда се зна гдје се заврсава. А ти народе аплаудирај и гласај за исте. Ово се односи на сва три народа и њихове политицке лоповске преваранте!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаца

25.03.2019 11:23

Дати није било Карадзића и његови бораца коме би ти био преседник мојој пи*ки срам те било Миле говно једно не дај боже да дојде рат поново коби бранио Српску,Мозда ти сам ђубре једно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕУК

25.03.2019 11:25

НАЈВЕЦИ ЛИЦЕМЈЕР, СТА ДРУГО ОЦЕКИВАТИ. И БОГДАНА БИ ПРОДАО ЗА ВЛАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота-Бореновицу

25.03.2019 11:26

Па зар, након овога треба Преговарати. Ако одустанете од преговора-за србе сте. У противном,ваљда сте разумни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брале

25.03.2019 11:26

Срам да га буде.(Знам да нема срама)То прави Србин не говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

25.03.2019 11:31

КАДА ГА НЕ ОСУДЈУЈУ КАРАДЗИЦЕВА И МЛАДИЦЕВА ДЈЕЦА ЗАСТО БИ ТО МИ ОБИЦНИ ГРАДЈАНИ ЦИНИЛИ. НЕ САМО ДА ГА НЕ ОСУДЈУЈУ ВЕЦ ГА И ВЕЛИЦАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрр мрр

25.03.2019 11:54

Ајд сто је Дудук лазов лопов преварант али ста је са народа какви су то мозгови да их један цовјек превари пет пута и на крају му опет вјерују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узасссссссссссс

25.03.2019 11:59

КО ГОД ГОВОРИ О РАДОВАНУ КАРАДЗИЦУ НЕГАТИВНО, СТИДИ СЕ И СРАМИ БЈЕДНИЦИ ЈЕДНИ.. РАДОВАНА ДА НИЈЕ БИЛО, НЕБИХ БИЛО НИ ВАС У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.. РАДОВАН КАРАДЗИЦ ЈЕ СТВОРИЈО,, РЕПУБЛИКУ СРПСКУ" СРАМ ВАС БИЛО ЈЕЛ ТАКО ПЉУЈЕТЕ ПО КАРАДЗИЦУ. И ВАМА ЈЕ СВИЈЕЦА ДОГОРАЛА.. ДОСТА ЈЕ ВИСЕ ЛОПОВА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трт

25.03.2019 12:00

Ееее Миле, Миле.... Још да овако изгледаш сада, као на овој слици.... Их, гдје би ти био крај. Стигле године, мој Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

25.03.2019 12:40

Ово за оне који имају проблема са АМНЕЗИЈОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

25.03.2019 12:47

ГДЈЕ СТЕ САДА БОТОВИ, СТО НЕ КОМЕНТАРИСЕТЕ СВОГ ИДОЛА. ИСТИ СТЕ ВИ ОВАКВИ. КОЛИКО И ОН И ВИ ПРОКЛЕТСТВА ОСТАВЉАТЕ СВОЈИМ ПОТОМЦИМА. КАКАВ ЈЕ ОВО ЦОВЈЕК? КАКВИ СТЕ СТО ГА ПОДРЗАВАТЕ ЗА ПРОКЛЕТО РАДНО МЈЕСТО. КАКО ЈЕ ОВО ЈАДНО, РУЗНО, ПОГАНО ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вики77

25.03.2019 13:04

А ко уби Давида Драгицевица

ОДГОВОРИТЕ
Name

јок ба

25.03.2019 13:17

ово је двојник или ти га клон ,није ово онај нас бандит фром лактаси.Овај то неби реко никад,казу куне се све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

25.03.2019 13:23

Не дирајте ми Додика он је веци Босњак од Бакира. Народе, Док се ми свадамо око тога Ко је бољи ми проладамо Док се они богата , Јос нас Са својим оонасање И изјаqвма наговарају да се мрзиммо. Нисам у Босни од 99/тих али стварно ми је зао На сто смо ментално и финанциаки соали. Зато да ван неко користи дијете због тога сто нема образа а Има пара које је покрао? Нека ван је свима драги бог у помоћи онда се освјестите једног дана. Сто брже то ноље за вас све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

25.03.2019 13:42

Јели нам представник или није...он је огледало сваког србина,овог савременог. Бирасте га ето нам га....нас старинских срба је јако мало остало...статистичка греска смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре куку

26.03.2019 05:47

Свака цаст старинским Србима, њима не треба РС да би зивјели и опстали. Ови нови мисле да без РС нема Срба у Босни, а онда заврсе у Аустрији - зиви или мртви. Па да је РС бедем српства, не би се из ње бјезало.

Name

Милош

25.03.2019 13:46

Хахаха, ја вјерујем да он цркаје од смијеха ово гледајуци и цудом се не мозе нацудити како га овце, сад вец диктатора према свом народу, дрзе на власи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.03.2019 14:19

СДС је после рата истјерао Радована Карадзица из странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сани

25.03.2019 14:40

Није ми јасно како може заспати.,како може имати мирну савјест.На страну његов лоповлук и непотизам,али ово је страшно.Знамо ми ово одавно,али нас увијек погоди.Радован ће робијати за нас живе,за наше мртве, за нашу РС ,а овај бестидник ће да ужива.Какав је он човјек и какви су они што гласају за њега?Никакви људи,није ми јасно,зар их није срам макар њихове дјеце? За Србе никад гора времена нису била,српски народ ни са једне стране Дрине нема вође који је патриота ,коме је српски интерес на првом мјесту.Жао ми је,браћо и сестре,дно смо чини ми се одавно пробушили.Можемо само да плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

25.03.2019 14:59

даје правде и људскости и дасе постује постење и образ и да људи знају за образ и цаст сву људску најбољу особину је имо радован карадјиц оње бијо олицење постења и цасти цовјека све особине сто цовјек треба да има оње имо исви срби који постују људскост треба даму одају цаст и постовање оње створијо републику србску и повео народ србски кадаје бијо угрозен и доведен у опасност радован карадјиц је стао на цело србског народа и повео народ у ослободјење да њега није било доцекалиби понова покољи опетби постојо јасеновац поновобисе поновили пребиловци и брод на дрини алије радован свето знао и повео србски народ дамусе не понови покољ србског народа ЗАТОЈЕ РАДОВАН КАРАДЈИЦ ХЕРОЈ СРБСКОГ НАРОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

25.03.2019 15:09

Милораде, ста то бјесе карактер?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зана

25.03.2019 16:05

Додик се окреце како вјетар дува, опсте познато,не знам засто се томе цудити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оснивач

25.03.2019 16:22

Шта сте друго очекивали од човјека који се хвали оним чега се свако нормалан стиди? Он је права мјера амера за србе, примитиван, сиров, покварен и халапљив=насилник" Цијело вријеме власти јача силу јер је у страху и кукавица. Цијело вријеме деталљно и срчано спроводи злочин против човјечности над властитим народом!!! "Коме закон лежи у топузу...."

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛаwАндОрдер

26.03.2019 01:48

Ако је Амерички човјек, како објаснити да га Путин одржава на власти. Јели и он ЦИА агент?

Name

Издаицо

25.03.2019 17:31

СРАМ ТЕ БИЛО ИЗДАЈНИЧЕ СРПСКОГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напред брацо Срби!

26.03.2019 12:53

Па када је Јосип Броз излеватио Србе засто не би и Бурле поновио? Ици цемо ми и у Кумровец и у Бакинце, ха, ха..

Name

Јаца

25.03.2019 19:06

Милораде срам те било Додику следећи рат можеш сам да ратујеш нема више будала да ратују за такву будалу

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанин 88

25.03.2019 19:20

Ко би рекао да је и овај знао некад несто добро и тацно реци? Проблем је сто мијења мисљење како вјетар дуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

26.03.2019 04:30

КАКО ТО ОНОМАД НАЈВЕЦИ СРБОМРЗАЦ ОЛБРАЈТОВА РЕЦЕ:"ДАСАК СВЈЕЗЕГ ВЈЕТРА"-НАРАВНО МИСЛЕЦИ НА ОВОГ ЛАЗЉИВЦА И ПРЕВАРАНТА. ПА УСТАСКУ УНУКУ ВАМ ПОСТАВИ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА МАРВО ЈЕДНА КРЕЗУБА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

26.03.2019 06:38

Тада је био коректан и рекао је праву истину,послусајте поново и све сто је рекао био је у праву,цак су и американци били импресионирани са њим али и њих је слагао а камоли нас барба за власт је била приоритет за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБОМИРКА

26.03.2019 09:23

Шта очекиват од Бурлета само ради како одговара само њеми да би опстао на власти и крао. Данас једно сутра друго прича. Куку ти народе ко вас представља још у дублу са Пејином унуком и врхунац зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

26.03.2019 17:00

Ко це одговарати то це мо јос видети. Мозда и највероватније Карадзиц заврси свој зивот у затвору, али има оних којима це судити сопствени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

26.03.2019 18:56

Мунира Субашић се је поново појавила у Хагу. Као што знате она брије бркове. Међутим овај пут је слабо избријала бркове, тако да је то изгледало прилично неуредно и аљкаво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улизица

27.03.2019 16:03

Цовјек ради за свој Дзеп а не за Народ

ОДГОВОРИТЕ