Крунић: Идемо даље, на побједу против Грка!

Везиста Емполија и репрезентације Босне и Херцеговине Раде Крунић сматра да је почетни тријумф над Јерменијом јако важан за даље квалификације за ЕУРО 2020.

Фудбал 24.03.2019 | 14:30
Крунић: Идемо даље, на побједу против Грка!
"Змајеви" су синоћ на "Грбавици" савладали Јермене (2:1), које је "начео" везиста италијанског Емполија Раде Крунић. Други погодак постигао је Дени Милошевић, да би гости у судијској надокнади успјели да преко Хенрика Мктаријена из пенала постигну почасни гол.

"Прва утакмица је увијек најтежа и из тог разлога нам је важна ова побједа. На прави начин смо отворили квалификације. Штета само што смо примили погодак на крају. Идемо даље и надамо се побједи и против Грчке", изјавио је Крунић, а пренио званични сајт Фудбалског савеза БиХ.

Добру партију забиљежио је и голман Ибрахим Шехић, који је мишљења да је сљедећа утакмица са Грцима у Зеници (уторак, 20.45) најважнија у квалификацијама за шампионат Европе, који ће бити одржан у 12 градова.

"Добро смо отворили утакмицу и контролисали смо игру свих деведесет минута. У другом полувремену смо се мало опустили и ту се показало да противник није лаган и да може да нам створи проблеме. Битно је да смо побиједили. Сада ћемо да се спремамо за Грчку. То нам је можда и најважнија утакмица у квалификацијама. Желимо шест бодова из ове двије утакмице", истакао је голман турског Ерзурумспора.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нако

24.03.2019 14:24

Свака цаст Змајеви, најбољи сте ( ако сте слозни)

ОДГОВОРИТЕ