Џеко о јубилеју: Бодове пиши, игру бриши!

Капитен Босне и Херцеговине, Един Џеко, одиграо је синоћ стоту утакмицу у дресу "змајева".

Фудбал 24.03.2019 | 08:00
Џеко о јубилеју: Бодове пиши, игру бриши!
Изабраници Роберта Просинечког славили су побједу над Јерменијом (2:1) на старту квалификација за Еуро 2020. и то је оно што је најважније, мишљења је центарфор Роме.

"Након утакмица против оваквих екипа, које нису лагане, најбитније је било побиједити. Штета због тог примљеног гола, али на крају крајева, три бода пиши, игру бриши", рекао је Џеко након утакмице на "Грбавици".

Он се на кратко осврнуо и на наредни меч са Грцима у уторак у Зеници.

"Сви су спремни осим Елвира Кољића, који се повриједио. Имамо два-три дана да се одморимо и припремимо, сигурно да против Грчке сви морамо пуно више да дамо, почевши од мене", додао је капитен БиХ за телевизију "Нова".

Миралем Пјанић је био асистент код првог поготка Радета Крунића, али ни везиста Јувентуса није био превише задовољан игром "змајева" против Јерменије.

"Битно је да смо побиједили, да смо добро стартовали… Није лако играти против оваквих противника, који су успјели да нам направе неке шансе. Били смо преспори у протоку лопте, нисмо добро налазили наше играче између линија… Мислим да је било и добрих ствари и од тога морамо наставити даље", рекао је Пјанић.

Према његовим ријечима у Зеници ће "змајевима" бити неопходна подршка навијача.

"Грчка је сигурно екипа која ће жељети једно од прва два мјеста у групи. Очекујемо добру утакмицу и пун стадион. Требаће нам подршка да побиједимо", додао је он.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар