Шокантни детаљи убиства стараца

Малољетници, обојица из Шуматца, на звјерски начин су убили двоје немоћних стараца, а дио украдених ствари сакрили су у једну неизграђену кућу. Та кућа у власништву је полицајца из Кладња.

Босна и Херцеговина 23.03.2019 | 21:39
Шокантни детаљи убиства стараца
Завршен је увиђај у Шуматцу код Велике Кладуше гдје су два малољетника иницијала Т.Ш. и Е.Ђ. у ноћи с 21. на 22. март на стравичан начин усмртили супружнике Салку и Фатиму Ђогић и опљачкали их. 

Малољетници, обојица из Шуматца, на звјерски начин су убили двоје немоћних стараца, а дио украдених ствари сакрили су у једну неизграђену кућу. Та кућа у власништву је полицајца из Кладња који је открио сакривене ствари и о томе обавијестио колеге. Управо то је било одлучујући детаљ у рјешавању овог случаја.

Полицијски истражиоци открили су бројне детаље овог језивог злочина. Један од двојице убица ухапшен је у патикама на којима су остали трагови крви жртава, а ноћ након убиства преспавали су заједно у кући која се налази у непосредној близини породичне куће убијеног брачног пара. 

Податак да је један од двојице младих убица протјеран из САД-а због разбојништва потврђен је за Клиx.

Т.Ш. и Е.Ђ. су предати Тужилаштву УСК које ће највјероватније затражити 30-дневни притвор док траје истрага. Сутра је заказана обдукција тијела жртава на Патологији Кантоналне болнице “Др. Ирфан Љубијанкић” у Бихаћу.

(Српскаинфо) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

помен

23.03.2019 21:07

Покој дуси муцки убијеним људима а овим катилима дјелатима треба изреци најстрозије казне и послатих на преваспитавање и на дугогодисњу робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

24.03.2019 08:17

И родитеље, са њима заједно..

Name

мислим

24.03.2019 11:39

Планирано, свирепо убиство, ово је ужас који наша омладина има у себи. Ово је за најстрожије казнити.

Name

Дани

24.03.2019 10:53

Вјесање, све друго никанква казна,

ОДГОВОРИТЕ