Пирс: Нагетси су неискусни, испашће одмах!

Пол Пирс, прослављени амерички кошаркаш, сматра да су Денвер Нагетси у опасности да испадну одмах на старту плеј-офа.

Кошарка 27.03.2019 | 08:30
Пирс: Нагетси су неискусни, испашће одмах!
Франшиза из Колорада обезбедила је пласман у доигравање први пут од 2014. године и сада је само питање на којем ће месту завршити.

Гости на ЕСПН у емисији "Тхе Јумп", коју води сјајна Рејчел Николс, били су Ричард Џеферсон и поменути Пирс, који су причали о Нагетсима.

"Све док су на другом или трећем месту, и док буду ишли на Хјустон Рокетсе у другој рунди, а избегну Голден Стејт... Харден има МВП сезону, али мислим да уколико Денвер добије њих за противнике, имају веће шансе за пласман у финале. Мислим да могу да прођу у финале, али само уколико им Хјустон дође у другој рунди", рекао је Џеферсон, док је Пирс додао:

"Такође мислим да могу да стигну до финала, али у исту руку, они су тим који може да изгуби одмах у првој рунди. То је све ново за њих, многи немају искуство играња у плеј-офу. У доигравању је другачији притисак, знам да ће играти пред домаћом публиком и да пред њима играју добро, али је притисак у плеј-офу нешто што не можеш да осетиш у лигашком делу сезоне", сматра Пирс.

Поред неискуства тима и тренер Мајк Малоун нема много оваквих утакмица као шеф струке неке НБА екипе."

"Мајк Малоун је кандидат за тренера године, али је и он такође без искуства. Био је асистент, али притисак када си главни тренер, када је свака одлука важна, свака критика. Денвер је сличан као Сан Антонио - људи не обраћају толико пажњу на вас, мало тржиште, али у овом тренутку све креће да се мења", казао је Џеферсон.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар