Лука: Најежим се, кад се сјетим, како ме је Тадић хвалио!

Људи из ФСС су прешли границу доброг укуса! Капитен Кристал Паласа још једном отворио душу, причао и шта га приватно испуњава. . .

Фудбал 23.03.2019 | 11:45
Лука: Најежим се, кад се сјетим, како ме је Тадић хвалио!
Надали су се у ФСС да ће Лука Миливојевић променити став , и да ће прихватити позив Младена Крстајића за утакмице против Немачке и Португала. Капитен Кристал Паласа остао је непоколебљив, поручио је да је селектор Орлова поново обмануо јавност када је рекао да сјајни везиста неће више да игра за национални тим.

Сигурно је да до даљег нећемо гледати некадашњег члана Рада и Црвене звезде у дресу са државним обележијима. У интервју за недељник Експрес Миливојевић је још једном поновио да га нико у животу није увредио као људи из ФСС, вероватно алудирајући на добру познато аферу када га је Милан Обрадовићназвао пучистом.

Причао је Миливојевић и о другим детаљима, осврнуо се и на недавни ексклузивни интервју Душана Тадића за МОЗЗАРТ Спорт. Каже да му похвале сјајног дриблера много значе.

„Похвале Душана Тадића у недавном интервјуу посебно памтим. Његова и моја фудбалска филозофија се подударају, слично размишљамо. Много је лепо говорио о мојим фудбалским квалитетима, али ме много више радује што ме је човека. Ево, и сада се најежим када о томе причам“, рекао је Лука Миливојевић за недељник Експрес.

Наравно, није могао стрелац осам овосезонских голова за Кристал Палас да побегне од вруће теме и односа са људима из ФСС-а. Тврди да га нико није тако наљутио.

„Они су ме убедљиво највише увредили као човека. Никада ми се није десило да неко изађе у јавност и да тако дрско и безочно саопшти чисте лажи о мени. Да је у питању фудбалска прича, то је ОК. Могли бисмо да полемишемо. Али ово што су урадили, то и те како прелази границе доброг укуса“.

Он је, између осталог, открио занимљиве детаље везане за одлазак из Звезде 2013. године.

„Вратили смо се са Исланда. Онако, у опреми Звезде, одлетео сам у Брисел и потписао уговор са Андерлехтом. То нико није сликао, нити се та информација било где појавила. Стојић, мој отац, и ја у фул Звездиној опреми. Тренерка, мајица, дукс и качкет. Не знам да ли су у Андерлехту неком још тако нешто дозволили“.

Открио је шта га поред породице чини испуњеним на приватном плану.

„Понекад ми се чини да живим живот људи који су старији од мене, који су животно искуснији. Волим ракију, волим и печење, волим и кафану, друштво. Волим и да запавем, мада не узимам микрофон у руке, јер певам катастрофално. Волим и да играм таблиће. Све то заједно не може и не сме да угрози моју професионалну каријеру“, открио је Миливојевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар