Озбиљно је - Андер Ерера и ПСЖ!

У игри четворогодишњи уговор, 173. 000 евра недељно!

Фудбал 26.03.2019 | 14:15
Озбиљно је - Андер Ерера и ПСЖ!
Енглески и шпански медији су покренули причу, а увек добро обавештени РМЦ Спорт даје потврду: Андер Ерера је близу преласка из Манчестер Јунајтеда у Пари Сен Жермен. Исти извор чак износи и детаље и пише да би Ерера могао да потпише четворогидшњи уговор са Свецима.

ПСЖ је близу довођења првог великог појачања за лето. Преговори су у одмаклој фази. Чак иако договор није комплетиран, обе стране су веома оптимистичне да ће се све позитивно завршити. Преговара се о четворогодишњој сарадњи.

Како је писало Сан, а потврду издала Марка, Парижани су понудили Ерери чак 173.000 евра недељно што је понуда која се тешко одбија. Поређења ради, Ерера тренутно има 86.000 евра месечно, а помињало се да би му Јунајтед понудио у новом уговору 110.000 евра. То је и даље значајно мање од онога што му нуди ПСЖ.

Веома је битно истаћи да ће фудбалер Манчестер Јунајтеда бити слободан на крају сезоне, а ово име је на сто донео Антеро Енрике, што је знак да ће се можда овај спортски директор питати за трансфере и за сезону 2019/2020.

Ерера није играо против Пари Сен Жермена у реваншу, али је зато под командом Оле Гунара Солскјераважан шраф у игри у Премијер лиги. Од децембра је одиграо 14 премијерлигашких утакмица, мада је имао и повреду кука која га је мало успорила. Уколико Шпанац одлучи да заврши своје на Олд Трафорду, замениће дрес Јунајтеда ПСЖ-овим после пет година играња за Црвене ђаволе.

Подсетимо, преговори Манчестера с Ерериним агентом воде се већ годину дана. Раније је Јунајтед нудио само краткорочну варијанту. Сада се помињао трогодишњи уговор, али ПСЖ се умешао и то баш озбиљно. Могао би лако уместо новог уговора с Ђаволима, Ерера да се одлучи за Парк Принчева.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар