Дами је много 50.000.000 за Миленковића!

Атлетико поново у игри! Јувентус се окреће јефтинијим решењима за место штопера, Мадриђани чисте тим и имају новац за куповину.

Фудбал 26.03.2019 | 14:45
Дами је много 50.000.000 за Миленковића!
Велике су шансе да Никола Миленковић на лето промени средину, јер су процене да је време за искорак у неки већи клуб, али то готово сигурно неће бити Јувентус. Док црно-бели јуре Страхињу Павловића, новог вундеркинда из омладинске школе Партизана, челници клуба су проценили да им је Никола Миленковић прескуп.

Фјорентина је свесна да има златну коку у рукама, око које су летос обилазили Манчестер јунајтед, Атлетико Мадрид, Јувентус... Неки су, наводно, слали и понуде, али недовољно добре за апетите Љубичастих.

Челници Фјорентине држе цену од 50.000.000 евра за Миленковића, а како тврди Калчомеркато, у Јувентусу су оценили да им је то превише. Поготово што су намерачили да од истог клуба купе Федерика Кијезу, који им је приоритет за лето.

Јувентус има и неколико јефтинијих резервниј опција, једна од њих је Стефан Савић, црногорски репрезентативац, који све мање игра у Атлетику. И ту би могла да се деси трговина у троуглу: Савић из Атлетика у Јуве, а Блеки из Фјорентине у Атетико.

Тренер Мадриђана Дијего Симеоне је изразио још пре скоро годину дана жељу да клуб доведе младог Србина, а овог лета се отварају све могућности за то: Атлетико ће правити реновирање целе екипе, поготово одбране, јер одлазе и Годин и Лукас Ернандез и Савић, па ће бити и места и новца.

Утисак је и да би Јорганџије биле права средина за младог српског репрезентативца: тврд фудбал, агресиван, са згуснутим линијама, без ветрометине у одбрани. И мало, баш мало примљених голова...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар