Видео: Клињо постављао безобразна питања Федексу и Нолету!

Ко је тај клинац који се усудио да Федереру и Новаку поставља безобразна питања?! Млади Кецмановић се мало бавио новинарским послом те је у Мјамију урадио блесаве интервјуе са Федексом, Нолетом, Нишикоријем, Андерсоном и Тимом. . .

Тенис 22.03.2019 | 21:20
Видео: Клињо постављао безобразна питања Федексу и Нолету!
Нова звезда нашег, али и светског тениса, Миомир Кецмановић у центру је пажње и колега и медија у Мајамију. Због све веће популарности, али и због тога што се очигледно од њега очекује да у наредним годинама достигне статус велике звезде, интернет страница АТП-а га је замолила да нама новинарима мало "украде леба" и уради краће забавне интервјуе са неким од својих најпозантијих колега - Роџером Федерером, Кеијем Нишикоријем, Домиником Тимом, Кевином Андерсоном и наравно лидером српског таласа, Новаком Ђоковићем.

Нишикори и београдски тинејџер су успут открили да деле страст према аниме серији "Наруто", али је Јапанац морао да одговори на блесаво питање да ли, као суперзвезда у домовини планира да купи једно острво.

"Не, још не. Барем још неколико година" одговорио је Јапанац искрено се смејући.

Један од највиших тенисера на туру, Кевин Андерсон (203 цм), противник Нолету у прошлогодишњем финалу Вимблдона познат је по минијатурној кучки коју он и његов супруга носе са собом на скоро све турнире, па га је Миша питао да ли је она урадила нешто што те је осрамотило.

"Ма какви, мала је она. А и мени је све симпатично шта год уради, иако би можда некоме то сметало".

Забаван је био и његов разговор са Тимом са којим је током лета обавио припремне за сезону, те су успут постали одлични пријатељи, па су и питања могла да буду "безобразнија".

Доминик, одрадили смо заједно припреме за сезону, не желим да преузмем заслуге, али морам рећи да сам био мало разочаран што ме ниси поменуо у победничком говору на Индијан Велсу.

"Ти си мене разочарао што ме ниси поменуо на конференцији за штампу када си ушао у Топ 100", узвратио му је Аустријанац као из топа, који је потом морао да одговори на пуиање да ли је његова девојка,Кристина Младеновић заслужна за његове успехе у последње време.

"Пре свега, она је веома фина девојка, добро се разумемо, тако да нам иде добро...", дипломатски је закључио разговор Тим.

Са Новаком је, због камере Кецмановић морао да проговори први пут на енглеском, а не матерњем језику, што је обојици било мало бизарано, а успут су гледали и Јанка Типсаревића како слави у првом колу. Прво питање је пак било око новог стадиона за мастерс у Мајамију.

"Ово је рок енд рол сцена за тенис, стадион је огроман и могу само замислити како је играти на њему", а онда је Ноле кренуо да одушевљено тапше пошто је на терену испод завршен меч првог кола Типсаревића  ("Јанко је управо победио на мастерсу после неколико година!").

Друго питање за Ђоковића се тицало његових титула и да ли би их можда позајмио младом колеги.

"Ма нема проблема, имам их доста! Ха-ха. Али, научићеш и ти то. Мислим да је боље да сам ту уз тебе, да те подржавам и да ти делим савете који би могли да те воде до гренд слем титуле".

Иако делује хладно, одсутно, Федерер заправо веома воли да се нашали, али и да прими шалу, што баш и нису одлике мегазвезда као што је он. Зато је Мишамогао да буде и мало безобразан, што Швајцарца није нимало наљутило. Напротив.

Веома си искусан и на АТП туру си дуже него што сам ја жив, имаш ли неке савете за мене?

"Уживај и знај да имаш довољно времена. Кад си млад мислиш да све мора да буде урађено сада, али се опусти. Волео бих да сам твојих година и да поново урадим све од почетка. Мало ми је жао што сам на крају каријере, а верујем да ћеш ти имати сјајну каријеру.", искрен је био Федекс који је након тога морао да одговори на заиста чудно питање које му је омиљено од четтворо деце.

"Ха, ха! Таква питања се не постављају! Волим их наравно све подједнако. Слатки, су блесави, безобразни и мазни. У ово је било неваљало путање, свака част! Ово ме нико никад није питао".

"Ух, добро је, мислио сам да ћеш можда да се наљутиш...", одахнуо је млади Србин.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар