Де Лихт наредио Рајоли: Само Барселона!

Ајаксов вундеркинд жели заједно са Де Јонгом на Ноу Камп.

Фудбал 26.03.2019 | 10:00
Де Лихт наредио Рајоли: Само Барселона!
Добија Барселона, изгледа, још једну битку за европског суперталента. После Френкија де Јонга, а сви су изгледи и Луке Јовића, шпански гигант је на корак од довођења Матајса де Лихта.

Ломе се копља око Де Лихта, нема који га клуб не тражи од водећих на планети. А, млади ас Ајакса је, како тврди лист Мундо Депортиво, рекао свом менаџеру Мину Рајоли да хоће само у – Барселону.

Први контакт Каталонаца и Ајакса није био успешан. Са Ноу Кампа је стигла понуда од 60 милиона евра, у Амстердаму су одговорили – мало је. Међутим, блискост два клуба ће учинити своје. Поред мало појачане понуде Барселоне...

Последњих дана челници Ајакса и Барсе се договорају о склапању споразума о блиској сарадњи клубова. Ипак њих спаја један од највећих играча свих времена, фудбалски генијалац Јохан Кројф... По том договору, између осталог, Шпанци би имали првенство куповине Ајаксових играча, док би Холанђани доводили у школу младе фудбалере на „дораду“ из Ла Масије. И наравно, остали би код њих да гребу за место у првом тиму.

Матајс де Лихт има 19 година, Френки де Јонг 21, колико и Лука Јовић. Барса се припрема за дан без Леа Месија, Луиса Суареза, Ђерара Пикеа...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар