Беговић: Што ме нема у дресу БиХ? Питајте Робија...

Голман Борнмута и доскорашњи први чувар мреже Босне и Херцеговине Асмир Беговић изостављен је са списка фудбалера за старт квалификација на ЕУРО 2020. године.

Фудбал 22.03.2019 | 17:00
Беговић: Што ме нема у дресу БиХ? Питајте Робија...
Селектор "змајева" Роберт Просинечки кратко је раније објаснио разлоге непозивања Требињца у национални тим нагласивши да је Беговић изгубио мјесто од Артура Боруца у стартних 11 Борнмута, као и да се упркос позивима није одазивао на посљедњих неколико утакмица.

"Да ли има сукоб? Нема га, то мене не интересује. Тако смо одлучили. Ако се Беговић врати на гол, можда ће бити позван", рекао је Просинечки.

У разговору за "БХРТ" Беговић је признао да не зна више од тога што је селектор БиХ изјавио новинарима.

"Нема мене, то је била одлука селектора у овом тренутку, не знам пуно више од вас. Што се тиче те информације, у медијима сам видио разлоге мог изостављања. Али, то није сада битно већ да екипа освоји шест бодова у наредне двије утакмице. Желим тиму пуно среће", рекао је Беговић.

Увјерен је да "змајеви" могу освојити максималан број бодова против Јерменије у суботу на "Грбавици" и Грчке у уторак на зеничком "Билином пољу".

"Свака утакмица је тешка, а у квалификацијама поготово. Јерменија није безвезан противник, а поготово Грчка. Добро познајемо Грке, у посљедњих неколико година смо често играли, биће тешко и чврсто, али не видим разлоге да не можемо освојити свих шест бодова", нагласио је голман енглеског Борнмута.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар