ПСЖ се преко Луке Јовића свети Барселони!

Французи имају нерашчишћене рачуне са Шпанцима.

Фудбал 25.03.2019 | 14:00
ПСЖ се преко Луке Јовића свети Барселони!
Далеко је још летњи прелазни рок, али већ имамо његову прву звезду – Луку Јовића! Млади српски голгетер није само играч који је интересантан водећим европским клубовима, већ је сада и „оруђе“ освете коју Пари Сен Жермен кује против Барселоне.

Није више никаква тајна да је Лука Јовић жеља број 1 каталонског гиганта за јунски прелазни рок. Његова цена се креће између 50 и 60 милиона евра. Међутим, Пари Сен Жермен је решио да помрси конце Барселоне и у главном граду Француске би били најсрећнији када би Србин завршио било где друго, само не на Ноу Кампу.

Како тврди каталонски Спорт, ПСЖ је привидно ушао у трку за куповину Луке Јовића и Матијса де Лихта, иако истински нема намеру да купи ову двојицу играча. План Светаца је да дижу у небо обештећење за Србина и Холанђанина, само да би натерали Барселону да се што више потроши.

Као део игре, појављиваће се приче како је Лука Јовић прва жеља тренера ПСЖ-а Томаса Тухела, да буде наследним Единсона Каванија, који је на прагу одласка са Парка принчева.

Парижани су бесни на клуб са Ноу Кампа због Френкија де Јонга, који је изабрао, поред свих понуда, да оде из Ајакса у Барселону, као и због Адријана Рабијоа, који је одбио да продужи уговор са француским прваком, да би, наводно, отишао у Каталонију као слободан играч. Мада, уопште није сигурно да ће Рабиозавршити у Шпанији...

А, односи челника два клуба нису били ни пре тога на неким нивоу, због начина како је ПСЖ одвео Нејмараиз Барселоне.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар