Колашинац опет у "Змајевима": Једва чекам!

Након што је пропустио све мечеве у Лиги нација, дефанзивац Арсенала Сеад Колашинац се вратио у репрезентацију Босне и Херцеговине.

Фудбал 22.03.2019 | 11:45
Колашинац опет у "Змајевима": Једва чекам!
Посљедњи пут Колашинац је прије пуних годину дана наступио за Босну и Херцеговину против Сенегала у пријатељском двобоју, па је признао званичном сајту Фудбалског савеза БиХ да с нестрпљењем очекује почетак квалификација за ЕУРО 2020.

"Недостајала ми је ова атмосфера, дружење са играчима, ужелио сам се и Биће (Ермин Бичакчић) са којим сам цимер, али волим да видим и све остале играче. Морам рећи да сам пожелио и нашу храну, јер у Лондону немам прилику да једем босанске специјалитете. Једва чекам да истрчим на терен и поново заиграм за репрезентацију. Фалило ми је све ово, момци, навијачи, узбуђење које заједно дијелимо", рекао је Колашинац.

Према његовим ријечима, на припреме "змајева" је стигао са болом у рамену, али да ће све бити у најбољем реду кад почне утакмица са Јерменијом у суботу.

"Бол још није нестала, али ми је мало боље. Тренирам и трудим се да не мислим на бол, а вјерујем да ће све бити ОК кад почне утакмица. Радио сам два тренинга, тако да је било добро, једино терен, због кише, ње био баш најбољи".

Ас лондонског тима је додао да је Јерменија слабији тим од Грчке, против које БиХ игра већ сљедећег уторка у Зеници, али да то не смије да значи и опуштање пред прву утакмицу на "Грбавици".

"Са Грчком имамо више искуства. Боља је то екипа од Јерменије, међутим мислим да је прва утакмица увијек важна на почетку новог циклуса и не смијемо се опустити. Имали смо раније ситуације кад смо губили од знатно слабијих тимова и мислим да се то неће догодити с Јерменијом. Ипак, морамо бити озбиљни и дати све од себе да побиједимо. Грци су нам прије стварали одређене проблеме, али квалитетнији смо и од њих па побједа не би требала доћи у питање ако будемо сто посто посвећени и сконцентрисани на игру. Осим тога, почети квалификације пред нашим навијачима је увијек додатни мотив".

Колашинац је подвукао да му је одлично у Арсеналу и да је лијепо живјети у Лондону.

"Фино ми је у клубу, одговара ми стил игре и добро сам се уклопио. Важно је да играм, навијачи препознају моју борбеност и труд на терену тако да имам и њихову подршку. Лондон је узбудљив град и лијепо је живјети у њему", закључио је дефанзивац БиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар