Роналдо "преживио"!

Кристијано Роналдо прошао без суспензије због оне прославе победе над Атлетико Мадридом.

Фудбал 22.03.2019 | 10:15
Роналдо "преживио"!
Душан Тадић и саиграчи из Ајакса ипак нису добили помоћ од Европске фудбалске уније (УЕФА) за први меч четвртфинала Лиге шампиона.

Најбољи играч Јувентуса и један од најбољих фудбалера света Кристијано Роналдо прошао је без суспензије након што су "дисциплинци" УЕФА разматрали његов предмет - прославу победе над Атлетико Мадридом у реваншу осмине финала Лиге шампиона.

Роналдо је на том мечу дао сва три гола за Јувентус, чиме је италијански тим надокнадио и престигао предност Мадриђана из прве утакмице (2:0).

Али, на крају меча, Роналдо је на терену, испред трибине где су били смештени навијачи Атлетика, непристојно гестикулирао, симулирајући да их је "набио на ону ствар".

Дисциплинска комисија УЕФА одлучила је да Роналда казни новчано - 20.000 евра. Исту казну платио је и тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне, који је после првог меча на "Висенте Калдерону", такође непристојно гестикулирао и провоцирао, хватајући се за гениталије.

Ова одлука органа УЕФА значи да ће Јувентус имати Роналда на располагању за прву утакмицу четвртфинала Лиге шампиона против Ајакса 10. априла.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар