Велики ударац за Атлетико!

Лукас Ернандез договорио петогодишњи уговор са Бајерном! Чека се још само активација излазне клаузуле од 80. 000. 000 евра.

Фудбал 25.03.2019 | 09:00
Велики ударац за Атлетико!
Минхенски Бајерн договорио је потогодишњи уговор са дефанзивцем Атлетико Мадрида Лукасом Ернандезом, пише Радио Монте Карло.

Исти извор наводи да немачки клуб, упркос договорених личних услова са играчем, још увек није активирао ослобађујућу клаузулу од 80.000.000 евра са мадридским великаном.

Ернандез је продужио уговор са Јорганџијама у јуну прошле године до 20214. године, али се већ недељама уназад прича о његовој вези са Бајерном, који је на добром путу да обезбеди важно дугогодишње појачање у последњој лини тима.

Француз има 23 године и већ је један од најбољих дефанзиваца у Европи. Симеоне га у екипу убацио током сезоне 2015/2016. и до сада је забележио 110 наступа за Мадриђане. Његов највећи квалитет је то што поред штоперске позиције врло услешно може да одради посао и на месту левог бека.

Ернандез је рођен у Марсељу, али се у Шпанију доселио са само четири године, а од 11. је постао део омладинског погона Атлетико Мадрида. Ипак, сада је дошао тренутак за нови искорак у каријери.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар