Мајами: Браво, Јанко!

Јанко Типсаревић у другом колу мастерса у Мајамију.  Српски тенисер, Јанко Типсаревић, пласирао се у друго коло мастерса у Мајамију савладавши 93. тенисера света.  Расположени Типсаревић напада Агута! Српски тенисер успешно савладао прву препреку на турниру у Мајамију.

Тенис 20.03.2019 | 22:10
Мајами: Браво, Јанко!
Јанко Типсаревић се у првом колу АТП турнира у Мајамију састао са америчким тенисером Бредлијем Кланом који је 93. на светској АТП листи.

Српски тенисер је за сат времена и тридесет шест минута игре са 2:0 у сетовима савладао Клана, а оба сета Јанко је добио идентичним резултатом. 6 – 3.

Јанко је имао пет асова, а Клан један више, а што се укупних поена тиче, Типсаревић је имао 76, а Клан 62.

Ово је био први тријумф Типсаревића од 13. фебруара када је у Бангкоку савладао Полмана. У другом колу турнира у Мајамију, Јанко Типсаревић ће одмерити снаге са шпанским тенисером Робертом Баутистом – Агутом.

Јанко Типсаревић пласирао се у друго кола мастерса у Мајамију. Српски тенисер, који је и даље на врло ниском месту АТП листе и заузима 453. место, у првом колу елиминисао је домаћег играча Бредлија Клана.

После сат времена и 36 минута било је 6:3, 6:3.

Двадесетосмогодишњи Американац заузима 93. место на АТП и против расположеног Типсаревића није имао превише прилика у четвртак. Србин је врло лако решио оба сета и релативно брзо привео меч крају. Дуел у Мајамију био је први међусобни за двојицу играча.

Типсаревић ће у другом колу играти против Роберта Баутиста Агута. Шпанац је у првом колу био слободан. Агут је постављен за 22. носиоца. Јанко против 25. играча на АТП листи има негативан скор 1:2.

Прва два пута су се састали 2013, а последњи пут пре четири године на мастерсу у Канади.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар