Салах је у проблему, али Клоп није забринут!

Да ли ће Египћанин вратити форму до краја сезоне?

Фудбал 24.03.2019 | 15:15
Салах је у проблему, али Клоп није забринут!
Ливерпул је и даље у активној трци за све трофеје, иако у томе нема уобичајену подршку Мохамеда Салаха.

Египатски центарфор постигао је само један премијерлигашки гол у последњих осам утакмицаи у том периоду није дао гол ни у двомечу Лиге шампиона против Бајерна.

Срећом по "Редсе", Садио Мане игра маестрално и "вуче" екипу на оба фронта, али је јасно да ће и Салах морати да се "укључи" да би титуле Премијер лиге или Лиге шампиона дошле на стадион "Енфилд".

У сличном проблему крајем прошле године био је и Мане, јер два месеца није постигао гол (новембар и децембар), али је у међувремену проиграо и изједначио се са Салахом у броју погодака (по 20).

Поучен искуством са офанзивним везистом, менаџер Ливерпула Јирген Клоп није забринут ни за Салаха.

"Садио је углавном играо овако, али сада је увек на правом месту у право време. Једино што је радио када није био на правом месту је рад, рад и рад. Исто то мора да уради и Мо, управо то, само да ради, да ради праве ствари и вратиће се голови" рекао је Клоп. Није имао среће, док је тренутно Садио има, он је у бриљантној форми", рекао је Клоп, пренели су британски медији.

Седам кола пре краја сезоне Премијер лиге, Ливерпул је први на табели, са два бода више од Манчестер ситија, али и са одиграном утакмицом више.

Када је у питању Европа, "Редси" ће у четвртфиналу Лиге шампиона играти против Портоа, а победник тог двомеча играће против бољег из двомеча Манчестер јунајтед - Барселона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар