Новак би да игра фудбал за Бекамов клуб!

Ужива у фудбалу! Новак Ђоковић покушаће у наредних десетак дана да освоји рекордну, седму титулу на Мастерсу у Мајамију.

Тенис 21.03.2019 | 09:45
Новак би да игра фудбал за Бекамов клуб!
Најбољи тенисер света увелико се припрема за такмичење на којем је, наравно, први носилац. Слободан је у првом колу и чека бољег из дуела Томаша Бердиха и Бернарда Томића.

За то време, осим што је вредно тренирао протеклих дана, у друштву тренера Марјана Вајде, нашао времена и да се поприлично разоноди.

Новак и његов тим нашли су време да одиграју партију фудбала на мале голове и то на травнатој подлози, што им је очигледно пријало.

Званични Твитер профил турнира у Мајамију, пропратио је ову "утакмицу", позивом Ђоковићу да заигра за Интер из Мајамија који је у власништву Дејвида Бекама.

"Одлична интервенција Ноле. Хеј, Интер Мајами, треба ли вам појачање? Знамо момка...", нашалили су се, на шта је Новак кратко одговорио "Зовите ме".

Такође Новак је вежбао волеје и са једним малишаном.

Иначе, Ђоковић ће на другом мастерсу сезоне покушати да освоји седми пехар. У Мајамију није освојио пехар од 2016. године, а прошле сезоне изгубио је већ на старту од Беное Пера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар